"uPlay has detected an unrecoverable error" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

samsepiol

Kilopat
Daha fazla  
"uPlay has detected an unrecoverable error and must shut down"
"uPlay kurtarılamaz bir hata saptadı ve kapatılmak zorunda"
Arkadaşlar internette uzun bir araştırma yaptım fakat kesin bir çözüm bulamadım. Daha önce de almıştım bu hatayı, yine karşıma çıktı insafsız. Daha önce 3 hafta denedikten sonra çözümü formatta bulmuştum ancak şu an format atarsam milyon tane verim gider, atamam. Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi? Çok sıkıldım artık bu meretten.

Denediğim işlemler:
- Crashes dosyasını silme,
- Appdata dosyasındaki Ubisoft Game Launcher'ı silme,
- Silip güncel versiyonu manuel olarak indirip farklı diske kurma.

Bunlardan hiçbiri çalışmadı, yardım ederseniz çok mutlu olurum.

%appdata% içindeki Ubisoft Game Launcher klasörünü silip daha sonra Uplay’i yönetici olarak açmayı denediniz mi? Ubisoft, bilinen bir hata diyor ve çözümünü arıyorlarmış.
Hocam bahsettiğiniz dosya %appdata% içerisinde değil, AppData/Local konumunda. Ayrıca zaten yukarıya yazdım onu denediğimi ve sonuç alamadığımı. Ayrıca hayır, yönetici olarak çalıştırdığımda da sonuç alamıyorum.

Alışkanlıktan hep %appdata% yazıp bir geriye gidiyordum. Öyle de yazmaya alışmışım. Daha eski bir Uplay sürümünü kurmayı denediniz mi peki?

Alışkanlıktan hep %appdata% yazıp bir geriye gidiyordum. Öyle de yazmaya alışmışım. Daha eski bir Uplay sürümünü kurmayı denediniz mi peki?
Şimdi denedim. Uplay 21.1.1.4898 sürümünü kullandım ve evet, Looking For Patches ekranında yine crash aldım.

Şimdi denedim. Uplay 21.1.1.4898 sürümünü kullandım ve evet, Looking For Patches ekranında yine crash aldım.
Şurayı silip, tekrar Game Launcher'ı temizleyip, yönetici olarak çalıştırıp, antivirüsü geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyelim.

C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\cache

Şurayı silip, tekrar Game Launcher'ı temizleyip, yönetici olarak çalıştırıp, antivirüsü geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyelim.

Hocam ben de aynı sorunu yaşıyorum dediklerinizin hepsini yaptım hala aynı durum. Üstelik her Uplay'i başlattığımda AppData'da yeniden Ubisoft Game Launcher dosyası oluşturuluyor, bir türlü silemiyorum şu dosyayı

Olmuyor. İnternette bundan başka çözüm yok, ki bu da bir çözüm değil. @Recep Baltaş yardımcı olabilir misiniz hocam?

Olmuyor. İnternette bundan başka çözüm yok, ki bu da bir çözüm değil. @Recep Baltaş yardımcı olabilir misiniz hocam?
Hocam ben de böyle bir konu açmıştım ve üstte yazmış olduğum yolu deneyin bir de belki olur bende olmuştu en azından

Yok olmadı maalesef. Oynadığım oyun Rainbow Six: Siege olduğu için haliyle multiplayer bir oyun olduğundan uPlay'i çevrimdışı başlatmama izin vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…