Uplay Microsoft Visual C++ Runtime Library Hatası

Uplay'de hiç bir oyunu yükleyemiyorum. Ancak steam ve epic üzerinden indirmiş olduğum oyunları uplay sıkıntısız açabiliyor. İnternet hattım Superonline, vpn veya uplay sil yükle işe yaramadı.

Far cry blood dragon ve 4'ü uplay üzerinden sahip olduğum halde torrent indiricem gidip artık.

Arkadaşlar konuyu canlandırıyorum ama kusura bakmayın. Bu Allah'ın belası güvenli interneti müşteri hizmetlerini aramadan nasıl kapatabilirim Business Tour oynatmıyor, UPlay'den oyun indirtmiyor, GeForce Now kullanamıyorum ne işe yarıyor bu Allah'ın belası.

Google'a Visual C++ indir yazıp gidin micrisfottan en son sürümü indirin bilgisayarınıza uyumlu olan açılıyor oyun.

Teşekkürler, indirdim ilk başta çalıştı fakat oyunu kapatıp tekrar açmaya çalışınca yine hata verdi.
TTNET kullanıcılarına sorunun çözümünü söylüyorum. Güvenli internetden standart internet tipine geçtiğimde sorun çözüldü.
iOS için mobil uygulamadan "sağ en alttan -kullanıcı kısmına gelin en üstte güvenli internet var orayı standart yaptığınız gibi uPlay çalışıyor.

Bu sorunun çözümü bulundu mu ben de aynı hatayı alıyorum lütfen yardımcı olun.

Dosya Ekleri

• 1588364169684.png
    1588364169684.png
    801,1 KB · Görüntüleme: 170
@Penny and Dime Öncelikle merhaba bende bu problemi yaşadım ilk önce türktelekom uygulamasından standarda alcaktımki zaten standarta imiş. Sonra ubisoftun dosyasına girdim ve "game" dosyası dışındaki herşeyi sildim ve tekrar yükledim böylece sorunum çözüldü. Ama sizinkisi farklı olabilir ondan bunu ilk denemenizi tavsiye ederim çünkü diyerleri güvenli intyi falan kapatıyorsunuz. bunu deneye bilirsin
TTNET kullanıcılarına sorunun çözümünü söylüyorum. güvenli internetden standart internet tipine geçtiğimde sorun çözüldü.
bende türktelekomda denedim ama zaten standarttaydı ben game dosyasını silmeyim diyer soyları silip tekrar yükledim

TTNET kullanıcılarına sorunun çözümünü söylüyorum. güvenli internetden standart internet tipine geçtiğimde sorun çözüldü.
Arkadaşlar benim internet turkcell ben de aynı sorunu yaşıyorum ilk başlarda vpn açınca düzeliyordu ama artık vpn etki etmiyor denemediğim yöntem kalmadı lütfen yardımcı olun R6 oynamak için kullanıyorum uplayi . Ayrıca internetim standart.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı