Upload hızları neden düşürülmedi?

SuleymanCakir

Hectopat
Merhaba bildiğiniz üzere COVID-19 dolayı Türk Telekom ve Turkcell Superonline gibi Türkiye'nin önde gelen firmaları upload hızlarını yükselttiler. Türk Telekom upload hızlarını 8 Mbps yükseltti doğal olarak Türk Telekom VAE ortak altyapısını kullanan ISS firmalarını kullanan müşterilerde bu upload hızlarından faydalanabiliyordu. Hatta bu işin öncüsü olan Turkcell Superonline kendi altyapısının olduğu fiber kullanıcılarına 20 Mbps upload hızlarına kavuşturmuştu ama bir dakika bir sorun vardı çünkü Turkcell Superonline 31 Mayıs 2020 tarihine kadar bu upload hızlarını bize sunmuştu bu tarihden sonra her şey eski haline geri dönecekti. Türk Telekom tarafında ise bu upload hızlarının 1 Haziran 2020 tarihinde eski haline geri döneceğini belirtmişti. Ben TürkNet VDSL kullanıcısıyım. 100 download 8 upload alıyorum. Bugün tarih 02.06.2020 fakat upload hızları hala düşürülmedi benim bilmediğim yeni bir gelişmemi var?

ttnet.JPG

1 Haziran'a girer girmez tak diye düşecek diye bir şey yok, pandemi dönemi de hala geçmiş değil.

1 Haziran'a kadar pandemi döneminin atlatılamayacağı birçok kesim tarafından bilinen bir şey hatta tedavi yıllar sürebilir. Bu durumu bildiği halde firmaların tarih belirtmesi kafa karıştırıyor. Direk olarak upload hızını arttırdık deyip geçebilirlerdi tarih belirtmeden yerine oturmayan taşlar var.

Aman düşürülmesin iyi oluyor böyle GTA 5'i 11MB ile indirdim 3 saat sürdü.😀

Konumuzun indirme download hızıyla bir alakası yok :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı