Alihan ne yapacaksın upload'ı (!)
Ne gerek var yükseltmeye insan önce elindekiyle yetinmesini bilecek (!)Alihan ne yapacaksın upload'ı (!)
Adam olana çok bile, sana yeter (!)Ne gerek var yükseltmeye insan önce elindekiyle yetinmesini bilecek (!)
Kampanyayı İmzala çok detaylı yazmadan böyle bir şey oluşturdum deneme amaçlı.Dünyanın değişim platformu ile gönüllü bir arkadaşımız böyle bir imza kampanyası yapabilir.İmzalarım. Yapabilirsem 21 TL'lik destekte vermeye çalışırım
![]()
O 7.6'ya 5'e düşürcekler ya da 4'e. Aradığım zaman tüm santrallerde yavaş yavaş düşürüyoruz dediler bana. Yoksa bende geçen güne kadar 7.8 alıyordum.
Bundan buna düşmek teşekkür Türk Telekom senin. Bir de iyilik yapmışlar gibi reklam yapıyorlar oysaki vermeleri gerekin yine altında verip tekrar düşürüyolar. Cidden ülkede internetin gözden geçerilmesi gerek.
Eki Görüntüle 617254
Türk Telekom kendine artık çeki düzen var diğer firmalarda aynı şekilde.
Eki Görüntüle 617255
Bu altyapılar niye o zaman Türkiye getirdiniz? Böyle upload verecekseniz hiç getirmeseydiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.