Upload Hızları Neden Sınırlı?

Türk Telekom altyapısı ile TürkNet kullanıyorum, 100 Mbps’lik pakette 7.6 Mbps civarı upload hızı sağlıyorlar. Hala çok yetersiz olsa da hiç yoktan iyi. Kısacası; yapılmayacak şey değil, ellerinden fazlası gelir ancak yapmak istemiyorlar.

O 7.6'ya 5'e düşürcekler ya da 4'e. Aradığım zaman tüm santrallerde yavaş yavaş düşürüyoruz dediler bana. Yoksa bende geçen güne kadar 7.8 alıyordum.
Bundan buna düşmek teşekkür Türk Telekom senin. Bir de iyilik yapmışlar gibi reklam yapıyorlar oysaki vermeleri gerekin yine altında verip tekrar düşürüyolar :D. Cidden ülkede internetin gözden geçerilmesi gerek.

9546296617.png

Türk Telekom kendine artık çeki düzen var diğer firmalarda aynı şekilde.

9771433470.png

Bu altyapılar niye o zaman Türkiye getirdiniz? Böyle upload verecekseniz hiç getirmeseydiniz.

Son düzenleme:
Dostum, 50 kişinin dediği ile olacak şey değil bunlar.
Birleşip bir şeyler yapma şansımız yok mu? 50 kişi yarın 100 diğer günler daha da artar ama bu konularda çok bilgim yok. Ne yaparsak sesimizi duyarlar? Şu forumdakiler olarak birleşsek bile sesimizi duyarlar bence.
Nereye kadar bu hızlarla gidecek yani firmalar hiç mi başka ülkelerdeki hizmetlere göz atmıyor, ülkede her şey çok pahalı. Paramızla bile düzgün hizmet alamıyoruz.

Birleşip bir şeyler yapma şansımız yok mu? 50 kişi yarın 100 diğer günler daha da artar ama bu konularda çok bilgim yok. Ne yaparsak sesimizi duyarlar? Şu forumdakiler olarak birleşsek bile sesimizi duyarlar bence.
Nereye kadar bu hızlarla gidecek yani firmalar hiç mi başka ülkelerdeki hizmetlere göz atmıyor, ülkede her şey çok pahalı. Paramızla bile düzgün hizmet alamıyoruz.

Sana kolumdaki kıla kadar katılıyorum. O kadar haklısın ki her yerden saldırı yağmuruna tutsak eninde sonunda artacak.

Hepimiz birleşip Türk Telekom'a Twitter'den tüm sosyal medyalardan saldırsak aslında kaldırılır. Sonuçta kotalıydı internet yine tüm kullanıcılar birleşti tüm firmaların kafaya bir tane vurdu. Yine aynısı yapılırsa Türkiye'deki internet düzeltilir diye düşünüyorum. Benim 8'den 5'e düşürdüler.
Aslında bu konuyu baya bir insan görmüş siz öncülük ederseniz bir kitleye ulaşalım technopat sosyalde, zaten bizi görenlerde katılır tabi öncülük edersniz güzel olur ne dersiniz?

Sana kolumdaki kıla kadar katılıyorum. O kadar haklısın ki her yerden saldırı yağmuruna tutsak eninde sonunda artacak.
Bazen sosyal medyada denk geliyorum, herhangi bir yardım için internet sitelerinden imza tarzı bir şey atıyorduk kendi adımıza. Onun gibi bir şey yapsak olmaz mı veya yapabilir miyiz?
Aslında bu konuyu baya bir insan görmüş siz öncülük ederseniz bir kitleye ulaşalım technopat sosyalde, zaten bizi görenlerde katılır tabi öncülük edersniz güzel olur ne dersiniz?
Bu konuda bilgi ve tecrübe sahibi olan kişilerin desteğiyle çok daha fazla kişinin haberi olabilir.

Son düzenleme:
Aslında bu konuyu bayağı bir insan görmüş siz öncülük ederseniz bir kitleye ulaşalım Technopat Sosyal'de, zaten bizi görenlerde katılır tabii öncülük edersniz güzel olur ne dersiniz?

Çoktan kabul ettim. Bu ülke bu berbat hızları hak etmiyor. Ülke daha iyi gitmek yerine daha da kötüye gidiyor.

Bazen sosyal medyada denk geliyorum, herhangi bir yardım için internet sitelerinden imza tarzı bir şey atıyorduk kendi adımıza. Onun gibi bir şey yapsak olmaz mı veya yapabilir miyiz?

Bu konuda bilgi ve tecrübe sahibi olan kişilerin desteğiyle çok daha fazla kişinin haberi olabilir.

Twitter'dan hashtag açıp tüm forumlara yayıp. Üstüne büyük yayıncılardan rica edip paylaşmaları istersek gündem olur diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı