Upload ve yayın ayarlarım nasıl olmalı?

safakblgn

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. 7 Mbps uploadım var. 1080P 60 FPS yayın yapmam doğru olur mu? Bit hızım ne olmalı? Online oyun oynuyorum onu da hesaba katın ve ek olarak, oyun oynarken ekranın kaydını almak istiyorum. Bozuk çıkıyor. Kaç bite ayarlayıp kayıt almalıyım? Videolarım 480P gibi çıkıyor. Ekran kartım şu anlık yok. 3400G APU sistem kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
900P60FPS 5000 bitrate yapmayı dene. Çoğu yayıncı öyle yapıyor. Ve yayın yaparken kayıt almamanızı öneririm. Yayından sonra indirirseniz daha kaliteli bir görüntü oluşur.
5500 bitrate az gelirse yükseltebilirsin. Ya da oyun oynarken ping oluyorsa yayında drop oluyorsa azaltırsın.
Düzenleme: O işlemci ile oyun oynarken yayın yapmanız ya da kayıt almanız çok zor gibi duruyor. Anca Among us, LoL, CS:GO oynarsanız olabilir.

900P60FPS 5000 bitrate yapmayı dene. Çoğu yayıncı öyle yapıyor. Ve yayın yaparken kayıt almamanızı öneririm. Yayından sonra indirirseniz daha kaliteli bir görüntü oluşur.
5500 bitrate az gelirse yükseltebilirsin. Ya da oyun oynarken ping oluyorsa yayında drop oluyorsa azaltırsın.
Düzenleme: O işlemci ile oyun oynarken yayın yapmanız ya da kayıt almanız çok zor gibi duruyor. Anca Among Us, LoL, CS:GO oynarsanız olabilir.

Bu yardımcı oldu teşekkürler. Emilatör tarzı oyunlar oynuyorum zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı