UPS Alınmalı Yoksa Akım Korumalı Priz Yeterli mi?

Neredeyse hiç elektrik kesintisi olmuyorsa akım korumalı priz alın derim. UPS'i alanlar zaten elektriğine güvenmeyen ve kesilip duran kişiler tarafından alınıyor. Akım korumalı prizde sadece elektrik değil başka durumlarda da işe yarayabilir.
EK: Priz için tavsiye ettiğim marka: Philips

Son düzenleme:
Akım korumalı priz yeterli olacaktır.

Ben de bu aralar akım korumalı priz bakıyorum kendime ama 70-80TL beni çok aşıyor malesef ki. Alacağım ürüne bilgisayar ve monitör her zaman takılı olacak, bu 2'sini de koruyabilir mi bu ürün? Ve şuanda kullandığım 5'li prizin sadece 3 tanesi dolu ama ek olarak telefonumu şarj etmek istediğimde telefonum yavaş şarj oluyor veya elektrik süpürgesi takınca bir keresinde bilgisayarım kapanmıştı sizce bu neden olmuştur?

S-Link Akım Korumalı Priz - 1
Tunçmatik Akım Korumalı Priz (Almam pek muhtemel olmayabilir)

Şuanda alttaki ürünü kullanmaktayım; bilgisayar, monitör ve modem bağlı durmakta. Acaba bu priz akım korumalı mıdır ve kaliteli midir yani iş görür mü?
1.jpg

Son düzenleme:
Vatanda satılan 20 liralık akım korumalı prizi almayın da ne alırsanız alın :D Prize fiş takması işkence resmen. Gerçekten fiş takılmasın diye yapılmış. Telefonumun şarj aletinin ucu kırıldı ona takmaya uğraşırken o kadar diyorum. Takınca çıkartmayacaksanız alabilirsiniz :D :D

Ben de bu aralar akım korumalı priz bakıyorum kendime ama 70-80TL beni çok aşıyor malesef ki. Alacağım ürüne bilgisayar ve monitör her zaman takılı olacak, bu 2'sini de koruyabilir mi bu ürün? Ve şuanda kullandığım 5'li prizin sadece 3 tanesi dolu ama ek olarak telefonumu şarj etmek istediğimde telefonum yavaş şarj oluyor veya elektrik süpürgesi takınca bir keresinde bilgisayarım kapanmıştı sizce bu neden olmuştur?

S-Link Akım Korumalı Priz - 1
Tunçmatik Akım Korumalı Priz (Almam pek muhtemel olmayabilir)

Şuanda alttaki ürünü kullanmaktayım; bilgisayar, monitör ve modem bağlı durmakta. Acaba bu priz akım korumalı mıdır ve kaliteli midir yani iş görür mü?Eki Görüntüle 309641
Evet. Akım korumalı priz o.

Ben UPS'den yanayım..

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı