UPS Kargo "Çağrı sonucu alındı" ne anlama geliyor?

İtopya'dan alışveriş yapanlara allah sabır versin.
Arızalı, paketi açılmış, iade edilmiş, arızalı her türlü ürünü müşteriye kitlerler. Üstüne bir de UPS ile gönderirler. Ürünü direk karton kutunun içine atıp gönderirler. İnsan ürünü korumalı poşete sarar. UPS kargoyu kapıya bırakıp kaçar, gelen karton kutu delik deşik savaştan çıkmış gibi olur. Ağzım çok yandı bu firmadan. Kesinlikle tercih etmeyeceğim bir firmadır kendisi. Her şeyi sıkıntı. Benden kazandıkları hiçbir kuruşu helal etmem.
 
Haklısınız bence Türkiye'de işini layıkıyla yapan bir Hepsiburada iki Trendyol var kargo olarak da ben mngden çok memnunum ne yapalım bekleyip göreceğiz klavye almıştım bu arada umarım kırık çıkmaz.
İtopya'dan alışveriş yapanlara allah sabır versin.
Arızalı, paketi açılmış, iade edilmiş, arızalı her türlü ürünü müşteriye kitlerler. Üstüne bir de UPS ile gönderirler. Ürünü direk karton kutunun içine atıp gönderirler. İnsan ürünü korumalı poşete sarar. UPS kargoyu kapıya bırakıp kaçar gelen karton kutu delik deşik savaştan çıkmış gibi olur. Ağzım çok yandı bu firmadan. Kesinlikle tercih etmeyeceğim bir firmadır kendisi. Her şeyi sıkıntı. Benden kazandıkları hiçbir kuruşu helal etmem.
 
Aynı sorun bende de var bende 11’inde kargoya verilmişti (Çağrı sonucu alındı) hala öyle ve 17’sinde teslim edilcek diyor sadece bana böyle sanmıştım sevindim.
 

Geri
Yukarı