UPS Kargo razaleti

EricCraven

Hectopat
Makaleler
11
Siz siz olun aman bu firmanın çalıştığı bir yerden ne ürün alın ne de bu firma ile bir iş yapın.

Ben böyle liyakatsiz ciddiyetsiz. İlkel çağdan kalmış bir firma görmedim. PTT de benim için aynıydı ama bu daha da bir ciddiyetsiz.

3 gündür kargo gelecek diye sürünüyorum.

O kadar ilkel sistem ki ne takip ne bilgi alabiliyorsun.

Müşteri hizmetleri benimle aynı görevi yapıyor sitesinde ki takip kısmına o uzun her seferinde size sordukları kodu yazıyor ve orada AAA diyor gönderi teslimata çıkmış.

Ben bilmiyordum kör olduğum için.

İlk gün 16:30 da kargo dağıtıma çıktı mesajı geldi eve gittim hemen bekle bekle 21'e kadar ses yok baktım ki.

Bu ilkel firma 18'e kadar çalışıyormuş. İyi dedik. Zaten müşteri hizmetleri 17:30 onu da güzel ayarlamışlar ki senin kargon 18'e kadar gelmezse arama diye.

Ertesi gün aradım dün hata dediler çıkmamış kargo bugün 9 da dağıtıma çıktı dediler. Akşam 17:30 da aradım dağıtımda diyor mücbir sebeplerden dolayı gelmeyebilir.

Falan dedi mücbir sebep nedir? Deprem sel araba kazası vs yok hiçbir şey yok tabii yine gelmedi.

Gelmediği gibi saat 18:35 de bana ismime teslim edildi diye mesaj geldi. Arıyorum yok tabii kimse.

Teknosa'yı aradım aldığım ürün için onlarla konuşuyorum böyle ilkel firmalar ile niye çalışıyorsunuz diyorum? Onlarda firmaya ilettik bilgi döneceğiz dediler.

Sonra bu taş devrinden kalma firmayı tekrar aradım. Bugün tekrar dağıtımda dediler dün teslim edildi mesajı geldi diyorum hata olmuş diyor.

Ürün hala bana gelmedi. O kadar zeki bir şube ki dün yetiştiremediği kargoyu bugün yine en sona bırakıp tekrar yetiştirmemeyi planlıyor. Yenimahalle şubesi.

Mecbur bakkala gitmek zorunda kaldım o arada evde hasta olan annem kapı çaldığını söyledi ama bilemiyorum tabii firmayı aradım tekrar.

Bilgi yok. Çünkü boş bir firma boş bir müşteri hizmetleri.

Şikayet var a yazdım zaten bakan yok. Boş.

Önce Teknosa'yı kınıyorum çünkü 2 tane AA 4'lü pil aldım bunu ta Gaziantep'den yolluyor.

Bu pilin stokları Ankara'da da varmış yani kısaca neden taaaaaaa bu kadar uzaktan yollarlar anlamış değilim. Keşke almaz olaydım.

Ayrıca kolay gelsin, HepsiJet gibi firmalarla da yolluyorlarmış seçim yok ama UPS de var aralarında.

Yani şu 2 tane muhteşem çağın gerekliliklerini yerine getirmiş modern bir firma dururken neden ilkel taş adam daha ateşi bulamamış firma ile gönderirler ki?

Kimseye bu firmayı önermeyeceğim bu firma ile iş yapan hiçbir yerden ürün almayacağım. Bu kadar işbilmezlik boş vermişlik olmaz.

Şube numarasını arayayım diyorum oda yok müşteri hizmetlerini koymuşlar ki keyif yapsınlar şubede.

Aynı sorunun bir tık iyi versiyonunu PTT de yaşamıştım. Seni çok iyi anlıyorum. Ben şubeye gitmiştim dayanamayıp. 10 dk kargoyu aradılar bulamadılar. Kargo kafeslerinin içine değilde üstüne bir yere sıkıştırmışlar kargomu kalmış öyle. Çalışanlar da telefonlarla ne yapıyor belli değil. Geçmiş olsun.

Benzerini yaşadım çocuğun birini kury yapmışlar belki 15 16 yaşlarında. Neymiş apartman ismi yazmadığı için adresi bulamamış. Bir de takip kısmı saçma sapan kargoyu yalan yanlış yerlerde gösteriyor. Üstüne bir de Teknosa zaten yanlış ürünü göndermiş. Bir daha Teknosa'dan ben de hiçbir şey almayacağım.

Bg de Allah'ın kor noktasında; kuş uçmaz kervan geçmez, gunde kasabaya 2 sefer olan koye Amazon EU'dan sipariş 3 iş gununde geliyor.
İstanbul'dan sipariş veriyorum 100km mesafe 3. Gun hala sipariş hazırlanıyor.
Yasayamam baska memlekette ya🤪

Arkadaşlar İtopya'dan sistem aldım Ups ile yollamışlar Bursa'nın Karacabey ilçesinde yaşıyorum.İstanbul'dan Bursa firmasına 3 buçuk saatte varmış inşallah aynı sorunu ben yaşamam okuyunca bir içime oturdu :( . Ve bu ilçede Ups kargo şubesi yok sizce nasıl olur?

Arkadaşlar İtopya'dan sistem aldım UPS ile yollamışlar Bursa'nın Karacabey ilçesinde yaşıyorum. İstanbul'dan Bursa firmasına 3 buçuk saatte varmış inşallah aynı sorunu ben yaşamam okuyunca bir içime oturdu :(. Ve bu ilçede UPS Kargo şubesi yok sizce nasıl olur?

En yakın şubeden gönderirler. Benim HepsiJet kargosu taaa 70 kilometredeki şubeden dağıtıma çıkıyor :D.

Her yer aynı olmayabilir. Ama ben kolay gelsin in gece 11 de geldiğini bilirim adam arıyor müsait misiniz kargonu getirecektim diyor. Kibar saygılı ya insan ne beklesin daha yani. Bunlar ilkel çağda kalmışlar.

Hizmet var hizmet var. HepsiJet de öyle 9 da getiriyor yeri geliyor. Adam bulamayınca arıyor abi evde yoksan büfe ye bırakayım diyor. Yani bu başka bir olay.

Gelişme olarak da dün ben 10dk ekmek almaya çıktım o sırada gelmiş tabii yalan söylemedilerse sonra gitmiş artık ancak yarın gelir dediler

Bende hiç uğraşmadım Teknosa'yı arayıp ürünü almayacağımı söyledim iade istedim. UPS'yi de aradım gelmeyin dedim almayacağım ürünü.

Şikayetvar'a 2 firma ile ilgili yazımı yazdım. Bundan sonra ne Teknosa'dan bir şey alırım ne de UPS kullanan bir firmadan bir ürün alırım.

Her yer aynı olmayabilir. Ama ben kolay gelsin in gece 11 de geldiğini bilirim adam arıyor müsait misiniz kargonu getirecektim diyor. Kibar saygılı ya insan ne beklesin daha yani. Bunlar ilkel çağda kalmışlar.

Hizmet var hizmet var. HepsiJet de öyle 9 da getiriyor yeri geliyor. Adam bulamayınca arıyor abi evde yoksan büfe ye bırakayım diyor. Yani bu başka bir olay.

Gelişme olarak da dün ben 10dk ekmek almaya çıktım o sırada gelmiş tabii yalan söylemedilerse sonra gitmiş artık ancak yarın gelir dediler

Bende hiç uğraşmadım Teknosa'yı arayıp ürünü almayacağımı söyledim iade istedim. UPS'yi de aradım gelmeyin dedim almayacağım ürünü.

Şikayetvar'a 2 firma ile ilgili yazımı yazdım. Bundan sonra ne Teknosa'dan bir şey alırım ne de UPS kullanan bir firmadan bir ürün alırım.
Abi peki kargo ücreti falan istiyorlar mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı