UPS Kargo rezilligi

Meraklı_35

Decapat
Daha fazla  
Abiler aklınız varsa kargonuzu ne olursa olsun UPS Kargo'ya bulasmayın.
Hayatımda boyle bir şey gormedim.
Ceket aldım internetten.
Kargo bulundugum ilden cıkıyor.
2 haftadır ileriki bir tarihe erteleniyor.
Arayamıyorsun ulasamıyorsun.
Sanal asistan diye rezillikleri var yazıyorsun cevap yok.
Midem bulandı yemin ederim kargoyu alacağım nerede oldugunu bile bilmiyorum.
Böyle şirketlerin yeri bile olmaması lazım.
Sadece mağduriyet.
Aras Kargo'dan devam edin vuruk kırık ama 3 güne elinizde:);)

UPS maalesef Amerika'daki çalışma kültürü ve prensipleri ile çalışmıyor Türkiye'de. UPS'in Türkiye sorumlusu ile ilgili bir durum bu. Normalde çok iyi bir lojistik şirketi iken Türkiye operasyonlarında vasat kalmakta.

UPS maalesef Amerika'daki çalışma kültürü ve prensipleri ile çalışmıyor Türkiye'de. UPS'in Türkiye sorumlusu ile ilgili bir durum bu. Normalde çok iyi bir lojistik şirketi iken Türkiye operasyonlarında vasat kalmakta.
hocam ben boyle birsey görmedim
yürüyerek geliyor herhalde dinlene dinlene :)

Bende de kurye gelmiyordu 4. şikayetimde geldi 1 ay sürdü :)
nereyi ariyabilirim yerini ogrenebilirsem alıcam yolluk koyulucam yola kış bitti ceket gelmedi😁

hocam ben boyle birsey görmedim
yürüyerek geliyor herhalde dinlene dinlene :)
İnternet alışverişinizi nereden yaptıysanız sanırım satıcı UPS kargo ile uygun fiyattan anlaşmış. Bizim yerli ve milli Yurtiçi Kargo'nun vermiş olduğu hizmet kalitesi UPS'in Türkiye hizmetini sollar geride bırakır. Satıcı, kargo şirketi seçtirmeye izin verseydi sanırım siz de UPS tercih etmezdiniz.

Müşteri hizmetlerine bağlanarak bir temsilci ile görüşemediniz sanırım?

İnternet alışverişinizi nereden yaptıysanız sanırım satıcı UPS kargo ile uygun fiyattan anlaşmış. Bizim yerli ve milli Yurtiçi Kargo'nun vermiş olduğu hizmet kalitesi UPS'in Türkiye hizmetini sollar geride bırakır. Satıcı, kargo şirketi seçtirmeye izin verseydi sanırım siz de UPS tercih etmezdiniz.

Müşteri hizmetlerine bağlanarak bir temsilci ile görüşemediniz sanırım?
baglanamıyorum sanal asistanda canlı yardım var diyor cabası. yazıyorsun dönüş bile yapılmıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı