UPS kargo "server is null" hatası

IamGazoz16

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba iyi forumlar. 28 Mayıs günü İtopya'dan ekran kartı siparişi verdim. Tam 18 günlük uğraşlarım sonucu dün ürün kargoya verildi. Ancak şu an İtopya üzerinden kargo takibine bastığım zaman hiçbir bilgi yok. (Fotoğrafı ek kısmına koyacağım.) yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

Ayrıca bugün UPS'in kendi sitesinden kontrol edince server is null hatası alıyorum...

Opera Anlık Görüntü_2020-06-16_183633_www.ups.com.tr.png

Dosya Ekleri

• asdasd.png
    asdasd.png
    30,9 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Bugün benim de bir kargom ups ye verildi . Takip etmek istediğimde aynı hatayı veriyor . Kendimce dedim acaba daha sisteme girilmedi mi ? Benim kendi tahminim daha sisteme girmediler.

Bugün benim de bir kargom ups ye verildi . Takip etmek istediğimde aynı hatayı veriyor . Kendimce dedim acaba daha sisteme girilmedi mi ? Benim kendi tahminim daha sisteme girmediler.
Benim dün kargoya verildi de bence şuana kadar sisteme girilmesi gerekirdi. Ondan bir korku bastı beni :)

Geçen gün gümrüğe giren kargomu kontrol ederken bu hatayı alıyorum. www.ups.com sitesinden kontrol ederken sorun yok, ancak .com.tr ile biten Türkiye sitesinden kontrol ederken oluyor. Dün sorun yoktu. Yarına düzelir belki.🤔

Eki Görüntüle 593420
Umarım düzelir. 18 gün kargoya verilmesini bekledim bir de bunu beklemek istemiyorum. Çile üstüne çile...

@IamGazoz16 Amazon.com'dan ürün almıştım. İlk kez yurt dışından alışveriş yapıyorum. 3 Haziran'dan beri bekliyordum. Umarım düzelir. Şahsen ben de hiç beklemek istemiyorum. Özellikle gümrükte olduğundan rahatsız etti bu durum. Yarın olmadı müşteri hizmetlerini arayıp bir merhaba diyeceğim.

@IamGazoz16 Amazon.com'dan ürün almıştım. İlk kez yurt dışından alışveriş yapıyorum. 3 Haziran'dan beri bekliyordum. Umarım düzelir. Şahsen ben de hiç beklemek istemiyorum. Özellikle gümrükte olduğundan rahatsız etti bu durum. Yarın olmadı müşteri hizmetlerini arayıp bir merhaba diyeceğim.
Umarım siz de en kısa sürede kargonuza ulaşırsınız. Ya da o size ulaşır artık hangisi olursa. :)
Hata devam ediyor değil mi?

Son düzenleme:
@IamGazoz16 Hocam, sitede bir değişme olmadı. Halen hata alıyorum. www.ups.com üzerinden baktığımda da paket durumları değişmemişti. UPS'i arayıp bilgi aldığımda paketlerimden birinde herhangi bir güncelleme olmadığını diğerinin şubeye geldiğini öğrendim. Sistemlerinde bir sorun var gibime geliyor. İsterseniz siz de müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsiniz. 👍

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı