UPS Türkiye İtopya hazır sistem içerisindeki işlemciyi çaldı

UPS yine şaşırtmıyor. Bu zamana kadar bana gelen UPS Kargo'larında hep sorun çıktı. İtopya'dan verdiğim siparişi kaybetmişlerdi bir ara. Vakti zamanında sipariş verdiğim televizyon depoda suyun içinde yüzerken görmüştüm. Rezalet bir firma. Bir de 10 günden aşa teslim edemiyorlar.

UPS tr için en kalitelisi değildir. Uluslararası firma diye gözünüzde büyütmeyin. Benim şu ana kadar en çok sorun yaşadığım iki kargo firmasından biridir. Türkiye'nin en kaliteli ve güvenilir firması bana göre Yurtiçi Kargo'dur. Kötü bir kargo firması olmasına rağmen UPS'den bunu beklemezdim. Çalışanlarını daha iyi denetlemeleri gerek.

UPS TR için en kalitelisi değildir. Uluslararası firma diye gözünüzde büyütmeyin. Benim şu ana kadar en çok sorun yaşadığım iki kargo firmasından biridir. Türkiye'nin en kaliteli ve güvenilir firması bana göre Yurtiçi Kargo'dur. Kötü bir kargo firması olmasına rağmen UPS'den bunu beklemezdim. Çalışanlarını daha iyi denetlemeleri gerek.

Dostum MNG ve Yurtİçinde şube işlettim 2 yıl. UPS çalışma standartları bizimkilerden çok farklı çok daha kaliteli iş yapıyorlar. Tahminimce bu sorun aktarma merkezinde yaşanmıştır.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı