Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.681 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #1 CapCut (Windows) İnanılmaz derecede güçlü ve kullanımı kolay video düzenleyici capcut.tr.uptodown.com Merhabalar Capcut'ın eski sürümünü yüklemek istiyorum. Bu siteyi kullanacağım güvenilir midir? Ve linkteki orjinal site mi?
CapCut (Windows) İnanılmaz derecede güçlü ve kullanımı kolay video düzenleyici capcut.tr.uptodown.com Merhabalar Capcut'ın eski sürümünü yüklemek istiyorum. Bu siteyi kullanacağım güvenilir midir? Ve linkteki orjinal site mi?
Çözüm Sakuya Izayoi 15 Mart 2025 2014'ten beri kullanıyorum henüz virüslü uygulamaya rastlamadım. Ancak tedbirli olmakta fayda var.
False Savior Decipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 641 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #2 Dorzi dedi: CapCut (Windows) İnanılmaz derecede güçlü ve kullanımı kolay video düzenleyici capcut.tr.uptodown.com Merhaba CapCut'ın eski sürümünü yüklemek istiyorum. Bu siteyi kullanacağım güvenilir midir? Ve linkteki orijinal site mi? Genişletmek için tıkla... Ben zamanında çok kullandım virüs yemedim ama yine de uygulamayı açınca izinler isterse kabul etmeyin. Artı 0 Eksi
Dorzi dedi: CapCut (Windows) İnanılmaz derecede güçlü ve kullanımı kolay video düzenleyici capcut.tr.uptodown.com Merhaba CapCut'ın eski sürümünü yüklemek istiyorum. Bu siteyi kullanacağım güvenilir midir? Ve linkteki orijinal site mi? Genişletmek için tıkla... Ben zamanında çok kullandım virüs yemedim ama yine de uygulamayı açınca izinler isterse kabul etmeyin.
KS KS Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.681 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #3 False Savior dedi: Ben zamanında çok kullandım virüs yemedim ama yine de uygulamayı açınca izinler isterse kabul etmeyin. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes, Kaspersky ve Virustotal ile taratacağım tabiki. Artı 0 Eksi
False Savior dedi: Ben zamanında çok kullandım virüs yemedim ama yine de uygulamayı açınca izinler isterse kabul etmeyin. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes, Kaspersky ve Virustotal ile taratacağım tabiki.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 15 Mart 2025 #4 2014'ten beri kullanıyorum henüz virüslü uygulamaya rastlamadım. Ancak tedbirli olmakta fayda var. Artı 0 Eksi Çözüm
False Savior Decipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 641 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #5 Dorzi dedi: Malwarebytes, Kaspersky ve VirusTotal ile taratacağım tabii ki. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Artı 0 Eksi
Dorzi dedi: Malwarebytes, Kaspersky ve VirusTotal ile taratacağım tabii ki. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam.
KS KS Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.681 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #6 Sakuya Izayoi dedi: 2014'ten beri kullanıyorum henüz virüslü uygulamaya rastlamadım. Ancak tedbirli olmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... False Savior dedi: Ben zamanında çok kullandım virüs yemedim ama yine de uygulamayı açınca izinler isterse kabul etmeyin. Genişletmek için tıkla... Dijital imzası var exe'nin. Şimdi taratıyorum güvenli gibi. Tarattım 3'üyle ve temiz çıktı kuruluncada tekrar tarattım temiz çıktı zaten dijital imzası da vardı. Teşekkürler. Son düzenleme: 15 Mart 2025 Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: 2014'ten beri kullanıyorum henüz virüslü uygulamaya rastlamadım. Ancak tedbirli olmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... False Savior dedi: Ben zamanında çok kullandım virüs yemedim ama yine de uygulamayı açınca izinler isterse kabul etmeyin. Genişletmek için tıkla... Dijital imzası var exe'nin. Şimdi taratıyorum güvenli gibi. Tarattım 3'üyle ve temiz çıktı kuruluncada tekrar tarattım temiz çıktı zaten dijital imzası da vardı. Teşekkürler.