USB Aygıtları kilitlenme sorunu

BLueViper

Kilopat
Katılım
13 Nisan 2014
Mesajlar
84
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Technopat kullanıcıları,

Son 4-5 gündür başıma gelmeyen kalmadı. Fare arada sırada takılmakta, klavyem örneğin a tuşuna bastım "aaaaaa" belli bir süre sürekli a harfi yazılıyor. G930 kulaklık kullanıyorum ses kısılıyor kapanıyor veya cihaz restartlanıyor. Tam olarak sorunu anlayamadım bu yaşananlar hep bir anda yaşanmıyor ayrı ayrı oluşuyor ama sürekli oluşuyor.

2. sorunuma gelecek olursam ekranımda bütün pencereler, yazılar vb. görüntülerde sağa doğru yazı renginin veya pencere renginin kayması gözüküyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Birisi el atabilir mi sorun iyice artmaya başladı :(
 
Tek tek yazayım hocam.
  • 500w 80+ güç kaynağı
  • 2x2 4GB 1333MHz RAM
  • 2GB R7 265 256 bit ekran kartı
  • 320 GB HDD ( bana yeterli )
  • G3258 intel işlemci
Windows 7 64 bit ultimate ( windows 10'a geçilebilir tavsiyenize bağlı hocam)
 
İşte şimdi zurnanın zort dediği yerde oturup çay içiyoruz. Windows 7 gibi eski bir işletim sistemi ile böyle güncel bir sistemde sorun yaşamanız son derece normal. DX12 çıktı, oyunların eli kulağında ve siz Windows 7 ile sisteminize işkence ediyorsunuz. Anakartınızı belirtmemişsiniz. Anakartınızın modelini belirtin. Size uygun BIOS önerelim.
Eski bir HDD kullanıyorsanız ve bu HDD sorunlu ise sisteminizi arada sırada firenleyebilir. HDD'nin sağlık durumunu öğrenelim ve bize mümkünse modelini de söyleyin.
Tavsiyelerim:
  • HDD'nin modelini bize belirt.
  • İşletim sistemini Windows 10'a temiz kurulum ile geçir ve sürücülerini donanım kimlikleri ile web sitelerinden güncelle.
  • Sisteminizin sıcaklık değerlerinden emin olun.
  • BIOS güncelleyin.
 
@JaroxJamaica hocam anakartı belirtmedim. Sinirden çıkarttım yeni anakartı almayı planladım HDD'nin üzerinde 7200.12 yazıyor şu anda evde değilim. Belirtemedim. Anakarta gelecek olursam driveri internette kendi sitesinden BIOS güncellemek amaçlı kontrol ettim maalesef ki en güncel halde güzel bir cümle gibi gelebilir ama son güncellemeyi 2010 yılında almış.

Sorunum hala devam ediyor, yardımcı olabilir misiniz? Yeni ana kart aldım ama normal bir durumda fare takılıyor 4-5 saniye sonra tekrardan geliyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı