Xiary Femtopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #1 Yeni bir SSD aldım harddiskli bilgisayarıma, Windows'u nasıl SSD'ye kurarım? (USB, flash bellek olmadan) seçtiğim oyunlar gitmesin istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2023
Yeni bir SSD aldım harddiskli bilgisayarıma, Windows'u nasıl SSD'ye kurarım? (USB, flash bellek olmadan) seçtiğim oyunlar gitmesin istiyorum.
Lugia2231 Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.555 Çözümler 4 15 Haziran 2023 #2 Setup i PC de çalıştırıp özel yerine yükseltmeyi seçip SSD'ye indirebilirsin Windows'u, sıfırlamanada gerek kalmaz. Son düzenleme: 15 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Setup i PC de çalıştırıp özel yerine yükseltmeyi seçip SSD'ye indirebilirsin Windows'u, sıfırlamanada gerek kalmaz.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.391 Çözümler 18 Yer Batman 15 Haziran 2023 #3 Yanlış bilgi Xiary dedi: Yeni bir SSD aldım harddiskli bilgisayarıma, Windows'u nasıl SSD'ye kurarım? (USB, flash bellek olmadan) seçtiğim oyunlar gitmesin istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kuramazsın. Artı 0 Eksi
Xiary dedi: Yeni bir SSD aldım harddiskli bilgisayarıma, Windows'u nasıl SSD'ye kurarım? (USB, flash bellek olmadan) seçtiğim oyunlar gitmesin istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kuramazsın.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #4 Yardımcı olabilir hocam. CD ve USB Bellek Olmadan Temiz Format Atma Rehberi Herkese iyi sosyaller dilerim. Başlıkta görmüş olduğunuz üzere CD ve USB belleğimiz olmadan temiz format atma yöntemini anlatacağım elimden geldiğince. Öncelikle rehberimizin amacını nedir, ne işimize yarar onu anlatmakla başlayacağım... www.technopat.net Artı 0 Eksi
Yardımcı olabilir hocam. CD ve USB Bellek Olmadan Temiz Format Atma Rehberi Herkese iyi sosyaller dilerim. Başlıkta görmüş olduğunuz üzere CD ve USB belleğimiz olmadan temiz format atma yöntemini anlatacağım elimden geldiğince. Öncelikle rehberimizin amacını nedir, ne işimize yarar onu anlatmakla başlayacağım... www.technopat.net
YcS Megapat Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 616 Çözümler 2 15 Haziran 2023 #5 Klon programı vardı. HDD'i klonlatıp sonra o klonu SSD'ye yazdırıyorsun. Bir araştır istersen bu şekilde. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
Klon programı vardı. HDD'i klonlatıp sonra o klonu SSD'ye yazdırıyorsun. Bir araştır istersen bu şekilde.