USB-C destekli RTX 4070 ve R5 7500F Hazır Sistem önerisi

Hocam USB-C kullanmak artık taş devri.Dönüştürücüyle hız kaybedeceksiniz ama bilgisayarda çok daha avantajlı olacaksınız.
Neden bu kadar USB-C aradığınızı halen anlamadım.
Hocam birincisi USB-C ve Thunderbolt gibi portlar yeni nesil oluyor niye taş devri benzetmesi yaptığınızı anlamadım

Birden fazla bilgisayar kullanıyorum (iş ve kişisel), ekipmanlarımı tak çıkar ile uğraşmadan geçiş yaptırabilmek için (monitörlerim dahil) dock veya hub gibi harici ekipmanlar kullanıyorum. Bunlar da USB-C 3.0 ile mümkün. Video datası USB-A ile aktarilmıyor yani monitörleri dönüştürücüyle aktaramam.

Hocam birincisi USB-C ve Thunderbolt gibi portlar yeni nesil oluyor niye taş devri benzetmesi yaptığınızı anlamadım

Birden fazla bilgisayar kullanıyorum (iş ve kişisel), ekipmanlarımı tak çıkar ile uğraşmadan geçiş yaptırabilmek için (monitörlerim dahil) dock veya hub gibi harici ekipmanlar kullanıyorum. Bunlar da USB-C 3.0 ile mümkün. Video datası USB-A ile aktarilmıyor yani monitörleri dönüştürücüyle aktaramam.
Biraz araştırdım KVM switch (yine çok girdisi çıktısı oluyo) veya anakartta ekstra PSI Express (ekstra USB-C portu oluşturarak) portu varsa bunlarla da halledebiliyorum fakat hepsi ayrı bir uğraşı

Hocam birincisi USB-C ve Thunderbolt gibi portlar yeni nesil oluyor niye taş devri benzetmesi yaptığınızı anlamadım.

Birden fazla bilgisayar kullanıyorum (iş ve kişisel), ekipmanlarımı tak çıkar ile uğraşmadan geçiş yaptırabilmek için (monitörlerim dahil) dock veya hub gibi harici ekipmanlar kullanıyorum. Bunlar da USB-C 3.0 ile mümkün. Video datası USB-a ile aktarilmıyor yani monitörleri dönüştürücüyle aktaramam.

Biraz araştırdım KVM Switch (yine çok girdisi çıktısı oluyor) veya anakartta ekstra PSI Express (ekstra USB-C portu oluşturarak) portu varsa bunlarla da halledebiliyorum fakat hepsi ayrı bir uğraşı.

Ben eski USB'ler sandım bu aralar AYT çalışmaktan kafam pert.
Altta bahsettiklerinizle uğraşıp daha iyi sistemi alın derim.

Merhaba, bu sistem hakkında düşünceniz nedir?

Daha önceden de bahsettiğim gibi USB-C'yi kendi ihtyiaçlarım için zorunlu tutuyorum. Bu yüzden kasa ve anakartı upgradeleyip front-panel uyumlu bileşenler seçtim. Onun dışında zaten gerisi bilindik ürünler. Gaming Gen TR'de istediklerime en uygun olan ürün bu başka öneriniz varsa beklerim.

1704226881593.png

Merhaba, bu sistem hakkında düşünceniz nedir?

Daha önceden de bahsettiğim gibi USB-C'yi kendi ihtyiaçlarım için zorunlu tutuyorum. Bu yüzden kasa ve anakartı upgradeleyip front-panel uyumlu bileşenler seçtim. Onun dışında zaten gerisi bilindik ürünler. Gaming gen TR'de istediklerime en uygun olan ürün bu başka öneriniz varsa beklerim.

Eki Görüntüle 2072588

Kazık, üstte atılan sunrise sistemi alın.

Dönüştürücü alabilirsiniz, sırf USB-C için bu kadar kazık yenmez.
Döünştürücü USB-C'nin native özelliklerini taşımıyor. Lütfen okuyun postun öncesini, ihtiyacım var ki belirtiyorum. Alternatif önermek yerine aksini iddia edip konudan sapmaya gerek yok. Bu kasayı pahalı yapan tek şey anakart ve kasası zaten. Öneriniz bu özellikler çerçevesinde olursa çok sevinirim.

Anakart ve kasa uyumu USB-C için modifiye edilebilseydi SUNRISE'ı düşünecektim fakat uyumlu değil.

Ki SUNRISE'ın istediğim hale getirilmiş hali de 40k zaten. 40k olmasına rağmen anakart kasa uyumu olmuyor

1704272163421.png

Son düzenleme:
Hocam arkadaş dönüştürücünün gecikmesini istemiyor galiba o yüzden üstteki sistem mantıklı bence, anakartlardan çok anlamam ama wifi özelliği olsa iyi olurmuş bir de SSD 1TB olsa.

Hocam arkadaş dönüştürücünün gecikmesini istemiyor galiba o yüzden üstteki sistem mantıklı bence, anakartlardan çok anlamam ama wifi özelliği olsa iyi olurmuş bir de SSD 1TB olsa.
Gecikme bir yana, video datası da gönderemiyor dönüştürücüler. Yani HDMI veya DisplayPort bağlayamam. USB-C Hub veya Docking station kullanacağım için her şeyin iletilebilir olması lazım. Anakartta iki tane M2SSD slotu var bi 500 gb lik sistemden geliyo bi 500 de benim kendi m2'm var ikisini birşeltirip 1tb olarak kullanırım diye düşündüm. Tabi Wi-Fi olsa çok güzel olurdu da gittikçe fiyat artıyor öyle olunca da

Technopat Haberler

Geri
Yukarı