Çözüldü USB çıkışlı LED şerit ışığın duvar kablosuna bağlantısı nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YoqHerif

Femtopat
Daha fazla  
Değerli arkadaşlar elimde bir tane USB çıkışlı LED şerit lamba var. Bunu banyodaki aynanin arkasina bağlamak istiyorum.
Duvardan gelen normal lamba kabloları var.
USB kablosunu kesip uclarini direkt duvardan gelen kablolarla birleştirsem olur mu?
Normal lamba takmiş gibi N ve L kablosuna.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam LED'ler 5-12 DCV ile çalışır. Sizin dediğiniz ACV 220. Takmayı denerseniz LED'ler sırayla patlayacaktır denemeyin.😀

Değerli arkadaşlar elimde bir tane USB çıkışlı LED şerit lamba var. Bunu banyodaki aynanin arkasina bağlamak istiyorum.
Duvardan gelen normal lamba kabloları var.
USB kablosunu kesip uclarini direkt duvardan gelen kablolarla birleştirsem olur mu?
Normal lamba takmiş gibi N ve L kablosuna.

5V 2A adaptör ortalama işinizi görür. A LED'in uzunluğuna göre değişir.

Hocam LED'ler 5-12 DCV ile çalışır. Sizin dediğiniz ACV 220. Takmayı denerseniz LED'ler sırayla patlayacaktır denemeyin.😀

5V 2A adaptör ortalama işinizi görür. A LED'in uzunluğuna göre değişir.
Hocam Dediğin 5v 2A adaptöre baktım
Bu adaptör priz şeklinde bendeki baglanti duvardan gelen normal mavi ve kahverengi kablolar baglantiyi oraya yapmak istiyorum.

Çözüm

😅 Tamam.

Hocam fotoğraf atarsan daha iyi olur. Anlasılır olur.

O zaman şöyle bir örnek vereyim.
Duvardan gelen kablo bu şekil araya.
Ahmethts16'nin dediği gibi anahtar veya senin dediğin gibi dônüştürücü lazim anladiğim kadariyla.

1728838621924.png

Son düzenleyen: Moderatör:
😅 tamam

Ozaman şöyle bir örnek vereyim
Duvardan gelen kablo bu şekil araya
ahmethts16 nin dediği gibi anahtar veya senin dediğin gibi dônüştürücü lazim anladiğim kadariyla
IMG-5277 hosted at ImgBB
Hocam ACV 220 ile bağlayacaksanız trafo lazım.

😅 Tamam.

O zaman şöyle bir örnek vereyim.
Duvardan gelen kablo bu şekil araya.
Ahmethts16'nin dediği gibi anahtar veya senin dediğin gibi dônüştürücü lazim anladiğim kadariyla.
IMG-5277 hosted at ImgBB

Attığınız fotoğraf ttr kablo. Ayrıca işin ehli değilseniz 220 ACV gibi voltajlar ile uğraşmayın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı