Değerli arkadaşlar elimde bir tane USB çıkışlı LED şerit lamba var. Bunu banyodaki aynanin arkasina bağlamak istiyorum.
Duvardan gelen normal lamba kabloları var.
USB kablosunu kesip uclarini direkt duvardan gelen kablolarla birleştirsem olur mu?
Normal lamba takmiş gibi N ve L kablosuna.
Hocam dediğin 5V 2a adaptöre baktım.
Bu adaptör priz şeklinde bendeki baglanti duvardan gelen normal mavi ve kahverengi kablolar baglantiyi oraya yapmak istiyorum.
Değerli arkadaşlar elimde bir tane USB çıkışlı LED şerit lamba var. Bunu banyodaki aynanin arkasina bağlamak istiyorum.
Duvardan gelen normal lamba kabloları var.
USB kablosunu kesip uclarini direkt duvardan gelen kablolarla birleştirsem olur mu?
Normal lamba takmiş gibi N ve L kablosuna.
Hocam Dediğin 5v 2A adaptöre baktım
Bu adaptör priz şeklinde bendeki baglanti duvardan gelen normal mavi ve kahverengi kablolar baglantiyi oraya yapmak istiyorum.
Hocam dediğin 5V 2a adaptöre baktım.
O zaman şöyle bir örnek vereyim.
Duvardan gelen kablo bu şekil araya.
Ahmethts16'nin dediği gibi anahtar veya senin dediğin gibi dônüştürücü lazim anladiğim kadariyla.
Ozaman şöyle bir örnek vereyim
Duvardan gelen kablo bu şekil araya
ahmethts16 nin dediği gibi anahtar veya senin dediğin gibi dônüştürücü lazim anladiğim kadariyla IMG-5277 hosted at ImgBB
O zaman şöyle bir örnek vereyim.
Duvardan gelen kablo bu şekil araya.
Ahmethts16'nin dediği gibi anahtar veya senin dediğin gibi dônüştürücü lazim anladiğim kadariyla. IMG-5277 hosted at ImgBB