USB flash diske atılan 25 GB'lık MP4 dosyaları yok

eraser alper

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi ben oyun indirmek istiyordum, ekran kayıtlarım 25 GB'mış, bende dedim ben bunu flash diske atayım. Bekledim 40-50 dk ve sonuç:
CTRL+X yaptım,
40 dakikamı yedi,
Bellekten kesti (Diske atmadan önce 50'ydi şimdi 24 GB kaldı)
Anısı olan bütün videolar hepsi kayboldu gitti.

Artık flash disk falan kullanmayacağım çok sakat geldi bu saatten sonra, gerekirse çantamda harici hard disk taşıyacağım.

Dosyaları geri getirmenin şansı var mı? (Soruyorum çünkü sonuçta bellekten kesmiş, illaki olmalı ya da gizli olmalı bilmiyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Flash disk ve HDD çalışma mantığı arasında hiç fark yok. İşletim sistemi dosya aktarımı yaparken dosya sisteminde sorun olmuştur. Sizin hatanız kes yapıştır yapmak olmuş. Geri getirmenin yolunu bilmiyorum ama güvenli yok her nereye taşırsanız taşıyın her zaman kopyala yapıştır komutunu kullanmayı ihmal etmeyin.

Flash disk kullanmamak değil de. Kaliteli flash disk kulanmaya yönelmeniz çok makul olur. Kontrolcüleri kalitesiz olan flash belleklerin büyük çoğunluğu zaten uzun ömürlü değil. İncelemesini yazdığım tipte kaliteli flash diskler kullanırsanız bu tip sorunları yaşamazsınız. HDD taşıma olayı çok daha problem. Bir darbede alacağı hasarla tüm verileriniz çöp olabiliyor. Sabit kullanımda depolama için HDD en iyi seçenek fakat taşıma olayına gelince en kötü senaryoya sahip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı