Çözüldü USB flash diski bölerek birden fazla Boot yazılımı kurulabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

24Yasindayim

Kilopat
Daha fazla  
Örneğin 32 GB bir USB flash belleğe sahibim. Bu USB'yi disk böler gibi parçalara bölüp kullanabilir miyim? Yani ben bunun 8 GB'ını ayırıp Windows 10 kurmak için, 4 GB'ını ayırıp Windows 7 kurmak için, 1 GB'ını ayırıp Memtest kurmak için, 4 GB'ını ayırıp Ubuntu kurmak için kullanabilir miyim?

Söylediğiniz şey birden fazla işletim sistemi için mümkün. Bu bağlantı'nın işinize yarayabileceği kanaatindeyim.
Birden fazla işletim sistemi değil, birden fazla çeşit işletim sistemini kurmak için tek bir USB oluşturmak istiyorum. Farkı oluyor mu fikrim yok daha önce denemedim. Ona göre 32 GB bir USB alıp bu işlerde onu kullanacağım. Her iş için tekrar tekrar usb hazırlamaktan yoruldum. Ayrı ayrı USB alırsam da çok karışacak her yer :D

Birden fazla işletim sistemi değil, birden fazla çeşit işletim sistemini kurmak için tek bir USB oluşturmak istiyorum. Farkı oluyor mu fikrim yok daha önce denemedim. Ona göre 32 GB bir USB alıp bu işlerde onu kullanacağım. Her iş için tekrar tekrar usb hazırlamaktan yoruldum. Ayrı ayrı USB alırsam da çok karışacak her yer :D
Yumi ile yapabilirsiniz çokta zor değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yumi ile yapabilirsiniz.

Yumi ile yapabilirsiniz çokta zor değil.
Eyvallah hocam sizin cevabınızı yazdım kafama da daha bakma fırsatım olmamıştı :d Kendim denemediğim ve an itibariyle deneyemeyeceğim bir durum olduğundan bekletiyordum. Yanıtınızın doğru olduğuna kanaat getirdiğimde en iyi cevap işaretleyeceğim. Dert etmeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı