USB ile format atmak ile normal format, yani USB CD DVD'siz format atmak arasında ne fark var ikisinin?
USB ilemi çözülür hocam?Sifirlama mi diyorsunuz? Oyleyse, sifirlama cok daha uzun surer. Disk bicimlendirme gibi secenekler yok. Tam temiz kurulum olmaz. Cogu zaman Windows kaynakli hata varsa cozulmez.
USB ile mi çözülür hocam?
Hocam benim fps yüksek ama oyunlarım hiç akıcı değil bununla ilgili bir konu açmıştım birisi bana usb ile format at dedi UEFI olarak çözülme ihtimali varmı sence bu durumun ilk defa usb ile format atıcam sistemi hazır sistem şeklinde aldım.USB bellek ile atildigi zaman daha temiz oluyor cunku Windows siliniyor temiz bir sekilde tekrar kuruluyor. Sifirlama ile Windows hatalari cozulebilir veya cozulmeyebilir hataya gore degisir. Windows dosyasi eksik ile ilgili bir hataysa ozellikle.
Hocam benim FPS yüksek ama oyunlarım hiç akıcı değil bununla ilgili bir konu açmıştım birisi bana USB ile format at dedi UEFI olarak çözülme ihtimali var mı sence bu durumun ilk defa USB ile format atacağım sistemi hazır sistem şeklinde aldım.
Sorun neyden kaynaklı hocam?Bence sorun farkli bir şey. Yine de deneyebilirsin format atmayi.
Sorun neden kaynaklı hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.