USB ile boot edince sol köşede nokta yanıp sönüyor

Dextaron

Decapat
RAM
1,250
Ekran kartı
NVİDİA tnt riva
İşlemci
intel inside pentium 4
Bilgisayarıma XP'den Windows 7 starter kuracaktım. BIOS'tan boot seçeneğini de USB yaptım, F10'a basıp çıktım boot menüsünde USB seçince sol üst köşede yanıp sönen çizgi çıkıyorç yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarıma XP'den Windows 7 starter kuracaktım. BIOS'tan boot seçeneğini de USB yaptım, F10'a basıp çıktım boot menüsünde USB seçince sol üst köşede yanıp sönen çizgi çıkıyorç yardımcı olur musunuz?

Hocam bir süre bekledikten sonra otomatik olarak geçicektir ancak Windows 7 kurmanızı tavsiye etmem. Bilgisayarınız Windows 10 kaldırıyorsa kurmanızı tavsiye ederim. Veya bir GNU Linux kurabilirsiniz.

Windows 8.1 64 Bit kurunuz Windows 7'nin desteği bitmiştir ve artık bunaltıcı sistemdir bana göre.

Windows 8.1 64 Bit kurunuz Windows 7'nin desteği bitmiştir ve artık bunaltıcı sistemdir bana göre.

1GB RAM'e 64 Bit? Saçma. Açıkçası siz de Linux kullanıyorsunuz düşüncelerimiz ortak olmalı sizce de böyle eski bir sisteme herhangi bir distroyu kurmak daha mantıklı olmayacak mıdır?

1GB RAM'e 64 Bit? Saçma. Açıkçası siz de Linux kullanıyorsunuz düşüncelerimiz ortak olmalı sizce de böyle eski bir sisteme herhangi bir distroyu kurmak daha mantıklı olmayacak mıdır?

Peki ya bu adam 1 GB RAM'la hangi programı kullana bilecek programlar 4 GB RAM sömürmeye başladı artık.

Hocam bir süre bekledikten sonra otomatik olarak geçecektir ancak Windows 7 kurmanızı tavsiye etmem. Bilgisayarınız Windows 10 kaldırıyorsa kurmanızı tavsiye ederim. Veya bir GNU Linux kurabilirsiniz.
Bekledim geçmedi ben de vazgeçtim zaten. Bilgisayarım var ama bir Windows 7 hiç fena olmazdı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı