Usb Olmadan Hackintosh

LaserCube

Hectopat
Daha fazla  
Yosemite i kurdum her şey sorunsuz ancak usb olmadan maci açamıyorum. Cloverı kurdum. Bu linkteki gibi(Clover Bootloader Yükleme (UEFI Olmayan Anakartlar) | Sayfa 2 | Technopat Sosyal) benimki de diğer diski görmedi linkte anlatılanları yaptım efiyi sildim. Usbdekileri attım. Bir değişiklik olmadı usbsiz kullanamıyorum.Yardımm... Şimdiden Teşekkürler.

Not:Uefi yi on yaptım. Linktekini yapınca boot0af:error veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hatayı verdi dünden beri uğraşıyorum ama bir sonuç alamadım macin tadını çıkarmak istiyorum. Bu sorun nedeniyle uygulama vs yüklemedim.Yardımm.

Oldu çok teşekkür ederim dün gece 122 den beri bir sürü sorunla uğraştım sonun oldu :D wifi sorununu değiştirmeden halledebilir miyim? Ethernete de bağlanmıyor.

Bu sefer de böyle bir ekranda kalıyor.

Yardım edebilcek yok mu?

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    152,4 KB · Görüntüleme: 396
  • IMG_0655.JPG
    IMG_0655.JPG
    401,1 KB · Görüntüleme: 254
Komutu doğru girmemişsin iyi bak. booth1 değil boot1h yazıcaksın.

Boot1h dosyasını USB içine koydunmu. Sisteminin kurulu olduğu İdentifier kodunu doğru girdinmi? Çünkü komut boot1h dosyasını bulamamış.

Dediğiniz gibi onu yanlış girmiştim. Düzelttim. Ancak bu sefer siyah ekranda kalıyor. Hiçbirşey yok sadece yazı için çizgi var. Yazı yazılmıyor.

Tekrar denedim. Olduu. Teşekkürler... Bu arada wifiyi değiştirmeden kullanabilir miyim? Ethernet çalışmıyor bir de onu nasıl düzelticem. MultiBeast çalışmıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı