Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır flash belleğimde kısayol virüsüyle uğraşıyorum. İnternette bayağı dolandım bununla ilgili fakat bu çözümleri gerçekleştirdikten sonra flashı çıkarıp takınca tekrar kısayol oluşturuyor. Yardım edin, bu virüsten kurtulmam lazım.
USB taktığım bilgisayardan kısayol virüsü bulaştı. İçinde almam gereken bir PDF dosyası var. Kendi bilgisayarıma takarsam bilgisayarıma bulaşmasından korkuyorum ama dosyayı alıp temizlemem gerekiyor. Ne yapabilirim? OTG ile Android telefonuma bağladıktan sonra dosyayı kopyalayıp...
Selamlar. Harici belleklerde kısayol virüsü ile sık sık karşılaşıyorum. Sorunu tam olarak anlayamıyorum. Virüs bilgisayara değil de sadece USB belleğe mi bulaşıyor? Bu virüsten kurtulmak için Bitdefender, Norton vb. gibi yazılımları yapan firmaların bir aracı var mı? İnternette bir çok yöntem...
Bu gün sizi 2.defa hatalı paylaşım yaparken görüyorum. Eğer ki bilgisayar üzerinde dosya oluşturan bir virüs olsa bu işlevi sadece bir flash belleğin içinde kısayol oluşturarak mı yapacak?
Bu gün sizi 2.defa hatalı paylaşım yaparken görüyorum. Eğer ki bilgisayar üzerinde dosya oluşturan bir virüs olsa bu işlevi sadece bir flash belleğin içinde kısayol oluşturarak mı yapacak?