GeForce GTX 1060
Hectopat
Daha fazla
Büyük ihtimalle virüs denilebilir. Hatta şunları da atayım.Hangi programla taratayım. Kesin cozülür değil mi hocam.
Flash bellekte kısayol virüsü
Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır flash belleğimde kısayol virüsüyle uğraşıyorum. İnternette bayağı dolandım bununla ilgili fakat bu çözümleri gerçekleştirdikten sonra flashı çıkarıp takınca tekrar kısayol oluşturuyor. Yardım edin, bu virüsten kurtulmam lazım.
USB Bellek Kısayol Virüsü Nasıl Temizlenir?
USB taktığım bilgisayardan kısayol virüsü bulaştı. İçinde almam gereken bir PDF dosyası var. Kendi bilgisayarıma takarsam bilgisayarıma bulaşmasından korkuyorum ama dosyayı alıp temizlemem gerekiyor. Ne yapabilirim? OTG ile Android telefonuma bağladıktan sonra dosyayı kopyalayıp...
Kısayol Virüsü Nasıl ve Nereden Bulaşır?
Selamlar. Harici belleklerde kısayol virüsü ile sık sık karşılaşıyorum. Sorunu tam olarak anlayamıyorum. Virüs bilgisayara değil de sadece USB belleğe mi bulaşıyor? Bu virüsten kurtulmak için Bitdefender, Norton vb. gibi yazılımları yapan firmaların bir aracı var mı? İnternette bir çok yöntem...
Hangi diskte çıkıyorsa ona tarama yapın. Eğer bir şey bulmazsa her 2 diske tam tarama yapın.Bir kere yaptım. Düzelmedi.
Komple PC'deki tüm disklerimi tarayım hocam.