USB sürücüye Windows 10 kurma

Makaleler
2
Merhabalar, elimde 8 GB'lık bir USB bellek var. Buna Windows 10 kurmak istiyorum. Yakında bir FreeDOS laptop alacağımda. Şu an macOS kullanıyorum Microsoft'un resmi sitesinden 64 Bit'lik ISO bir Windows 10 yükledim. Şimdi bu ISO dosyasını direkt USB belleğe mi atacağım? Windows'u USB'den kuracağım.

Not: USB bellek ms-dos (fat 32) olarak gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
How to Make a Windows 10 USB Using Your Mac - Build a Bootable ISO From Your Mac's Terminal
Şu sitedeki her şeyi yaptım. İso dosyasını açıp içindekileri sürücüme attım şimdi kurulum yapabilir miyim ? Her şey derken oradaki terminal kodlarını kendi dosya ve isimlere göre yaptım
Windowsu işletim sistemsiz bir bilgisayara kurmayı denedim ama Windows bilgisayarı yüklemenin sonraki aşamasını ön yükleyecek şekildehazırlayamadı. Windowsu yğklemek için yükleme işlemini en baştan başlatın hatadı alıyorum. Yardım edebilecek var mı ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı