USB Type-C soketinde hasarlar oluşması sorun yapar mı?

m99

Centipat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 6 gün önce Huawei laptop aldım benim hatam mı yoksa üretici firmanın hatası bilmiyorum ama USB Type-C portunun aşağı kısmındaki telde bükülme var ileride bana sıkıntı çıkarır mı?

tam belli oluyor mu bilmiyorum ama en net şekilde böyle gözüküyor

Dosya Ekleri

• 456693043_7401346373298139_5821920630885403946_n.jpg
    456693043_7401346373298139_5821920630885403946_n.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 28
Tam belli oluyor mu bilmiyorum ama en net şekilde böyle gözüküyor.

Type-C receptacle, diye isimlendirilen şey biraz yamuk gibi sanırım onu diyorsunuz değil mi?
Altta olan kısım biraz yukarı doğru yamulmuş gibi duruyor.

1724745727636.png

Şu dış kısımdan bahsediyorum.
Eğer sokete kabloyu takarken herhangi bir takılma yapmıyorsa sorun yok ancak zor takılıyorsa sorunlu olabilir, değişim veya iade etmenizde fayda var.

Type-C receptacle, diye isimlendirilen şey biraz yamuk gibi sanırım onu diyorsunuz değil mi?
Altta olan kısım biraz yukarı doğru yamulmuş gibi duruyor.

Eki Görüntüle 2295360

Şu dış kısımdan bahsediyorum.
Eğer sokete kabloyu takarken herhangi bir takılma yapmıyorsa sorun yok ancak zor takılıyorsa sorunlu olabilir, değişim veya iade etmenizde fayda var.
evet aşağıya doğru birazcık yamulma varken üst taraf ip gibi dümdüz hiçbir şekilde zorlanma yaşamıyorum karşılaştırma anlamında 4 senelik telefonuma baktım onda da düz şekilde duruyor

Evet aşağıya doğru birazcık yamulma varken üst taraf IP gibi dümdüz hiçbir şekilde zorlanma yaşamıyorum karşılaştırma anlamında 4 senelik telefonuma baktım onda da düz şekilde duruyor.

Kronik sorun olabilir, size gelen üründe sorun olabilir hatta işçilik kalitesi yüzünden bile kaynaklanabilir.
Sıkıntısız sokete girip çıkıyorsa bence endişelenmenize gerek yok.

Sarjdayken parmağımla hareket ettirdiğimde, hafiften asağı ve yukarı oynayabiliyor bu normal bir durum mudur? Bir de sarj soketinin bozulması ana karta veya işlemciye zarar verebilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı