Çözüldü USB'ye ISO yazarken "yazma" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GreeNTV

Hectopat
Geçen gün USB'ye Windows 11 ISO dosyasını yazdırmıştım fakat garip bir şey oldu. USB boot olmuyordu?
Windows 10'a girdiğimde bir şey fark ettim USB yok?
Gidip USB'ye tekrar yazmak istedim fakat ee? Yazdırma hatası?
Disk yönetiminden yeni birim açtım fakat eee ne mi oldu? Tabii ki işe yaramadı ne oldu biliyor musunuz?
USB RAW oldu...gidip minitool Partition programı ile gidip düzelttim USB yerli yerinde görünüyordu fakat bir problemimiz var yine bir şey yazılmıyor yazılsa da.
Boot olmuyor? Bunu nasıl düzeltebilirim?
Edit: Artık hiç Rufus ile bir şey yazamıyorum.

Screenshot_64.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Rufus ile alakalı bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum ve inanıyorum benimde aynı şekilde 2 adet usb belleğim bozuldu ve bir türlü düzeltemedim araştırdım. Bulamadım ve çöp oldular.
Sorunu çözdüm eğer bozuk olanlardan duruyorsa dediğim şu Minitool Partition şeysini bir deneyin fakat USB'yi direk wipelayın biraz uzun sürecektir fakat işinize yarayacaktır. Ha bu arada bir işlemi seçtikten sonra sol altta "Apply" olucak ona basacaksın öyle işlem gerçekleşecektir.
Rufus ile alakalı bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum ve inanıyorum benimde aynı şekilde 2 adet usb belleğim bozuldu ve bir türlü düzeltemedim araştırdım. Bulamadım ve çöp oldular.

Sorunu çözdüm eğer bozuk olanlardan duruyorsa dediğim şu Minitool Partition şeysini bir deneyin fakat USB'yi direk wipelayın biraz uzun sürecektir fakat işinize yarayacaktır. Ha bu arada bir işlemi seçtikten sonra sol altta "Apply" olucak ona basacaksın öyle işlem gerçekleşecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı