Hocam Regeditten bu ayarı yapdıktan sonra mavi ekran falan vermez değil mi? Daha önce bir ayar çekince mavi ekran almıştım.Regedit kısmından;
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolicies
İçine girip eğer ki değer 1 ise 0 yapmayı dene.
USB içinde şu anda olan dosyalar SALT okunur olarak işaretlenmiş olabilir özelliklerden kontrol edin dosyaları.
Hocam Regedit'ten bu ayarı yapdıktan sonra mavi ekran falan vermez değil mi? Daha önce bir ayar çekince mavi ekran almıştım.
Tamamdır deniyorum.Hayır.
Hocam StorageDevicePolicies alanı yok?Regedit kısmından;
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolicies
İçine girip eğer ki değer 1 ise 0 yapmayı dene.
USB içinde şu anda olan dosyalar salt okunur olarak işaretlenmiş olabilir özelliklerden kontrol edin dosyaları.
Bu yöntem çalışmıyor.Hayır.
diğer bir çözüm;
Yönetici olarak komut istemini açın, sırasıyla:
– list disk (Sisteme takılı olan diskleri listelemeyi sağlıyor)
– select disk x (x yerine sizin sisteminizde diske karşılık gelen rakamı yazmanız gerekiyor)
– attributes disk clear readonly (Bu komut sonrasında varsa salt okuma özelliği kaldırılacak)
İSO yazdırdığınız program yazmadan önce biçimlendirmesi lazım zaten program hata mı veriyor?Tamamdır deniyorum.
Hocam StorageDevicePolicies alanı yok?
Bu yöntem çalışmıyor.
Hocam durum şu, Windows 10 ISO dosyasını yazdırırken %30 civarında hata verdi. Programla tekrar yazdırmayı denedim ama hep hata verdi, GParted ile USB'yi biçimlendirmeye çalıştım yine hata verdi, CMD'den denedim yine hata verdi, 3.parti yazılımlar kullandım yine hata verdi. Ne yapmam gerek?İSO yazdırdığınız program yazmadan önce biçimlendirmesi lazım zaten program hata mı veriyor?
Hocam bunlar işe yaramıyor. Bir program varmış, USB'nin sistemini baştan yazıyormuş, programın adı nedir acaba?Aygıt Yöneticisi'nden ilgili cihazı kaldırın ve tekrar cihaza takarak kurulum bekleyip deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.