Çözüldü USB'ye Linux nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Raxxan1235

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro V15
32GB Ram
Rtx 3050 6GB
İntel Core İ5-13420H
Windows 11
USB'ye Pardus kurmak istiyorum, PC'ye bir şey olduğu zaman başlatıp kullanayım diye.

Çözüm
@Raxxan1235

Ben becerememistim zamaninda, pek ugrasmadim ama yapimi bu sekilde.

Hocam Tails OS kurulumunu biliyorum ancak o da live.

@Raxxan1235 elinizde iki flash bellek var ise bir flasha 64 olmayana yani ISO'yu yazdirin, ondan sonra onu boot edip 64 GB olan flasha kurulum yapin.

Peki kurulumda USB'yi HDD gibi yutturabilir miyim yani olur mu öyle?

Hocam Tails OS kurulumunu biliyorum ancak o da live.

@Raxxan1235 elinizde iki flash bellek var ise bir flasha 64 olmayana yani ISO'yu yazdirin, ondan sonra onu boot edip 64 GB olan flasha kurulum yapin.

Olur mu öyle bende 6 tane var?

Peki kurulumda USB'yi HDD gibi yutturabilir miyim yani olur mu öyle.

Olur mu öyle bende 6 tane var.

Ben zamaninda konu acmistim. O sekilde yap dediler. Ben beceremedim. Deneyin. Belki yaparsiniz.

GRUB menüsünde direkt bu ekran mı geliyor yoksa farklı bir bölüm daha geliyor mu?

GRUB menüsünde direkt bu ekran mı geliyor yoksa farklı bir bölüm daha geliyor mu?

Hata veriyor internette baktım galiba USB olduğu için olmadı.

Deneyeceğim bilgi paylaşırım.
Olur o şekilde. Bir USB'den Live sistemi boot edip diğer USB'ye kurulum yapacaksın.

Size flash belleğe kurulan işletim sistemi lazım bunun için talisos var ancak nasıl kurulur bir bilgim yok.
Tails normal kullanıcılara uygun değil. Gazetecilerin görüşmelerinin gizli kalmasını sağlıyor. Porteus güzel olabilir. Hafiftir aynı zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…