USB'ye Windows 8.1 ISO Yazma ve Silme

candastan

Hectopat
Daha fazla  
Ben windows 10'dan 8.1'e dönmek istiyorum. Windows 8.1 ISO'yu USB'ye yazdırıp PC'yi USB ile başlatsam format atabilir miyim? ISO dosyasını USB'ye yazdıktan sonra silebilir miyiz?
Ve diyelim ISO dosyasını yazdırdık USB'nin içine klasör açıp önemli şeyleri atsak format atarken sıkıntı olur mu?​

Son düzenleyen: Moderatör:
1- Windows 8 için uygun kurulum ISO'nuz varsa rahatlıkla dönebilirsiniz.
2- USB'deki bütün dosyaları temizlemek için programsız yapılan bir işlem var, istersen videosunu atabilirim.
3- Ondan emin değilim fakat atmamanda yarar var.

Windows 8.1 ISO'yu USB'ye yazdırıp PC'yi USB ile başlatsam format atabilir miyim?
Format atabiliyorsan olur.

ISO dosyasını USB'ye yazdıktan sonra silebilir miyiz?
USB'iyi bilgisayara tak mouse sağ tıkla format yap.

Ve diyelim ISO dosyasını yazdırdık USB'nin içine klasör açıp önemli şeyleri atsak format atarken sıkıntı olur mu?
Sıkıntı olmaz.

Ben windows 10'dan 8.1'e dönmek istiyorum. Windows 8.1 ISO'yu USB'ye yazdırıp PC'yi USB ile başlatsam format atabilir miyim? ISO dosyasını USB'ye yazdıktan sonra silebilir miyiz?
Ve diyelim ISO dosyasını yazdırdık USB'nin içine klasör açıp önemli şeyleri atsak format atarken sıkıntı olur mu?​
Konuyu hortlatmak gibi olmasın başka arkadaşlarda merak ediyorsa buraya link bırakıyorum zamanında bende buradan bakarak kurmuştum 8.1 i :Windows 8 Türkçe ISO İndirme ve Kurulum İşlemleri - 2020

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı