şuan kullandığım pc ye kuracağım birazdan format atıcamYani pc ye formata başladınız mı ?
şuan kullandığım pc ye kuracağım birazdan format atıcamYani pc ye formata başladınız mı ?
birazdan başlayacağım format nasıl atılır videoları izliyorumYani pc ye formata başladınız mı ?
Bilgisayarınızda hali hazırda uefi bir sistem mi kurulu ? Önce buna bir bakın istedim. Disk yönetiminden bakabilirsiniz. Uefi ve Bios nedir bilmiyorum dediğiniz için yardımcı olmaya çalışayım dedim.
hiç anlamıyorum pc işlerinden internettern baktım şimidWindows+R tuşlarına basıp, çıkan ekrana wr yazın ve tamama basın. Yine çıkan ekranda Disk 0 Temel yazan yere (ekranın sol orta alt kısmında)sağ tık yapıp özelliklere tıklayın. Birimler başlığı altığında Bölümleme Stili'nin yanında ne yazıyor, bunu bir kontrol edin. Ve yine ilk sayfada Birim- Düzen-Tür-Dosya sistemi-Durum-Kapasite-Boş Alan ve %Boş seçenekleri var. Durum başlığı altında ikinci sırada ne yazıyor? Bunları bir kontrol edip öyle başlayın formata isterseniz.
şimdi dediğin yere bakıyorumWindows+R tuşlarına basıp, çıkan ekrana diskmgmt.msc yazın ve tamama basın. Yine çıkan ekranda Disk 0 Temel yazan yere (ekranın sol orta alt kısmında)sağ tık yapıp özelliklere tıklayın. Birimler başlığı altığında Bölümleme Stili'nin yanında ne yazıyor, bunu bir kontrol edin. Ve yine ilk sayfada Birim- Düzen-Tür-Dosya sistemi-Durum-Kapasite-Boş Alan ve %Boş seçenekleri var. Durum başlığı altında ikinci sırada ne yazıyor? Bunları bir kontrol edip öyle başlayın formata isterseniz.
hiç anlamıyorum pc işlerinden internettern baktım şimid
şimdi dediğin yere bakıyorum
Windows+R tuşlarına basıp, çıkan ekrana diskmgmt.msc yazın ve tamama basın. Yine çıkan ekranda Disk 0 Temel yazan yere (ekranın sol orta alt kısmında)sağ tık yapıp özelliklere tıklayın. Birimler başlığı altığında Bölümleme Stili'nin yanında ne yazıyor, bunu bir kontrol edin. Ve yine ilk sayfada Birim- Düzen-Tür-Dosya sistemi-Durum-Kapasite-Boş Alan ve %Boş seçenekleri var. Durum başlığı altında ikinci sırada ne yazıyor? Bunları bir kontrol edip öyle başlayın formata isterseniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.