Çözüldü Userbenchmark ekran kartımı görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
FurMark, ya da kullandığım tasarım programları ya da kendi bilgisayarım ekran kartımı görüyor fakat bu başlıktaki program ekran kartımı görmüyor kayıp olarak görüyor sebebi ne olabilir?

Çözüm
MSI Afterburner açık iken bende de öyle yapıyordu, ayrıca arkadaşın dediği gibi site güvenilir değil sonuçların bir doğruluk payı yok. 3DMark ile test edebilirsiniz.
MSI Afterburner açık iken bende de öyle yapıyordu, ayrıca arkadaşın dediği gibi site güvenilir değil sonuçların bir doğruluk payı yok. 3DMark ile test edebilirsiniz.

Çözüm

Sanırım dün bakmıştım ben de bende de aynı program açık olduğu için o yüzden görmemiş ekran kartımı. Biliyorum çok doğru sonuçlar göstermiyor zaten bu formda da yasaklı bir site olduğunu görmüştüm ama yine de az çok bir fikir vermesi açısından kullanıyorum teşekkür ederim bu arada yorumun için sayende neden olmadığını anlamış oldum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı