Utanç verici anılarınız

Küçükken (7 yaşındaydım galiba) bilgisayar, oyunlarla yeni tanışmıştım. İnternet kafede geziyordum. İki tane abi (Tahminen 15-17 yaşlarındaydılar) Left 4 Dead 2 de vs atacakmış. Server
Kurmak istiyorlarmış.

"Sen biliyorsan bize yardım et" Dediler. Bende biliyorum deyip atladım. Böyle 5-10 dakika uğraştım fakat hiçbir bilgim yok. Sonra uğraşma esnasında bu sefer kesin olacak dediğim bir taktik yapıp iki bilgisayardan aynı anda singleplayer açtım. Belki olur diye :D. Sonra yapamadım ve abiler süreleri bittiği için kalkmışlardı. Düşündükçe kafamı yastığa basarım.

Biseksüel olduğumun sınıfta ortaya çıkması.
Sınıfımın beni biseksüel sandığını öğrenmem. Cidden utanmıştım. 1.78 boyum var 13 yaşında, insanlar sırf sesimden dolayı biseksüel sanıyor beni. Ama gücüme giden biseksüellik değil, beni böyle düşündükleri için ciddiye alınmamam. :(

Ortaokulda kantinden dondurmaları hızlı almak için en yakın arkadaşımla sözleşip plan kurmuştuk.
Kantinin önünde birden kendimi yere atacaktım herkes bana bakınca da arkadaşım dondurmaları alacaktı plan işe yaradı nitekim şerefsiz arkadaşım dondurmaları alıp kız arkadaşıyla yedi.
Günün sonunda morarmış bir diz ve çizik bir kol ile eve döndüm.

Sınıfımın beni biseksüel sandığını öğrenmem. Cidden utanmıştım. 1.78 boyum var 13 yaşında, insanlar sırf sesimden dolayı biseksüel sanıyor beni. Ama gücüme giden biseksüellik değil, beni böyle düşündükleri için ciddiye alınmamam. :(
Hocam bir insanı dış görünüşüyle veya sesle biseksüel sanabilir miyiz? Sizin arkadaşlar trans sanmış olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı