Utanç verici anılarınız

Paylaşmak isteyen paylaşabilir, eğlenceli olur.
*Eski* yakın arkadaşımın cringe hareketleri olabilir. Boş boş gülme herşeye karşı çıkıp kendini haklı görmesi ve en komiği ise o kadar inandırıcıdır ki eğer dese techopattaki, bütün herkesin elimde ipsi var dese, inandırana kadar susmaz. Cidden utanıyorum.
Aklıma geldi şimdi :D. Eskiden abimin kız arkadaşlarını öpüyordum (3, 4 yaşında)
 
Bir kere babamla marketteydik. Daha sonra çıkarken ben çıkmışım babam markette başkasına baba falan diyorum yanında bir kadın daha vardı. Sonra markete girdim. Adam baban markette herhalde falan dedi zaten. Utanç verici anım.
 
Bir komşum var. Kendisi benim eski sosyal bilgiler öğretmenimdi. Hala üzerimden bir kalıp olarak kalmış. Hocam diyorum hala.
Yağmurda kalçamın üzerine düşmüştüm ve arkadaşlarım yüzünden zorla revire götürülmüştüm. Reivrde pantolonumu aşağı indirmiş buz tutarken birde kız arkadaşım ve en sevdiği kız arkadaşı gelmişti. Bizimkiler bir gülüyorlar bir gülüyorlar, ben o sırada yerin dibine girmişim. Hemşire beni zorla orada tutmuştu.



Diğer anım ise okulda potaya sıkışmış topu alırken pantolonumun kemerinin çözülmesi. Bütün kızlar spor salonundaydı. Artı pota üzerime düşmek üzereydi.
O anki duygunuzu düşünmek bile istemiyorum. Gerçek anlamda utanç verici. Benim de öyle bir anım var. Ancak anasınıfında yaşanmıştı. Bir gün ayağıma sabun sürdüğümü hatırlıyorum ve köpük sabundu. sınıfa gittiğimde herkes gülmeye başlamıştı. O an çok utandım. Onun dışında utandığım bir anı yok.
 
Son düzenleme:
Müzedeydik. Yanımdaki adamı babam sanıp "baba bu ne" demiştim. İyi ki o sıralar küçükmüşüm ve sesim kalın değilmiş, kısıkmış ki adam beni duymadı.

Bence duymuştur ama duymazlıktan gelmiştir.
Günlerden bir gün babam bana araba sürmeyi öğretiyordu. Bende başladım işte sürmeye 1. viteste biraz gittikten sonra babama 2. vitese atıyorum, o dedi ki daha erken bende zorlayıp atmıştım bir kasisten geçiyorduk kasisin yanında durak vardı. Durakta da kızlar vardı bende artistlik yapayım derken tam kasiste istop etmiştim tamda kızların önünde bir de bayağı bir süre tekrar çalıştıramamıştım babamda üstüne bir de, dikkatin dışarı değil önünde olsun demişti o an bayağı utanmıştım.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı