erkekavcisii
Decipat
Manavcı beni döverse?Evet, en saçma yerlerde saçma sorular sormalısın. Bunu yapmaya devam ettiğinde büyük ihtimalle utanma duygun azalır.
Manavcı beni döverse?Evet, en saçma yerlerde saçma sorular sormalısın. Bunu yapmaya devam ettiğinde büyük ihtimalle utanma duygun azalır.
Manavcı beni döverse?
Virgül kullanarak tekrardan daha açıklayıcı yazabilirmisin?Dışarı çıkmaktan dışaradaki insanlardan ne alaka düzgün yazın tek cümle okudunuz.
Bugün tablet alacağız. Ama çok utanıyorum her şeye. Dışardaki erkekler, kızlardan çok utanıyorum. Bunu nasıl yeneceğim?
Hocam, üçüncü okuyuşum yine de anlayamadım ne demek istediğini?
Sana sadece tek bir tümce okuduğunu söylüyor; dışarı çıkmaktan, dışardaki kişilerden utanıyormuş.Bir de bana yazdığı mesajı anlamaya çalışır mısın hocam?
Peki konunun başındaki tablet alacağız ne?Bir gün kendime dedim "Neden utanıyorum?" "Yaparsam ne olur?" "Bana ne diyebilirler ki?" "Bana ne yapabilirler?"
"Benden herhangi bir üstünlükleri yok."
Mantıklı düşündüğünde herhangi birisinden çekinmenin gereksiz olduğunu anlarsın. Ne yapacaklar, konuştun diye yiyecekler mi seni? Onlar kim ki seni yiyecek? Herkes aynı değil ki herkesten çekinesin. Bunu anlayıp birkaç şey yaptığında anlayacaksın "Birşey olmuyor, ne kadar kolaymış..."
Sana sadece tek bir tümce okuduğunu söylüyor; dışarı çıkmaktan, dışardaki kişilerden utanıyormuş.
Anlamam kolay olmadı.
Bilmem, sanırım tablet almak için dışarı çıkması gerekiyor.Peki konunun başındaki tablet alacağız ne?
Aynen dostum, Türkiye'de git cadde üzeri parfümcüye o soruyu sor da bak bakalım nasıl bir dayak yiyorsun.Her gün çık, dışarı olup olmadık yerlerde saçma şeyler sor ama ciddi ol. Mesela parfümcüye gidip burada domates var mı diye sor, hep sora sora artık utanmayacaksın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.