Uyanınca hareket edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam yanlışınız olabilir mi? Din kültürü hocamız karabasan diye bir şey yoktur demişti o olayın sebebi kan basıncından(uyku felçinden) dolayı oluştuğunu söylemişti.

Bana da birkaç kere oldu bir kere uyandım kuzenim yanımda bir şeyler yapıyordu ona seslenmek istiyorum ani bir hareket yapmak istiyorum ancak hiçbir şey yapamıyorum birkaç defa da hafif bir şekilde uykuya dalacağım ya da uyandığım zaman da oldu sana tavsiyem bir sağlık ocağına git anlat onlar seni yönlendirirler.

Bunu ben birkaç kez yaşadım. Sırt üstü yatmaya bağlıyorlar genelde. Baya garip ve kötü bir durum.

Benim cünüp olarak yattığım zamanlarda oldu (temizlendim ama gusül almadım) hiçbir şey olmadı.

Nereden bulabilirim?

Ben bilmem etrafınızdaki camileri gezip tanıdıkları hüddam var mı diye sorun.
Hocam yanlışınız olabilir mi? Din kültürü hocamız karabasan diye bir şey yoktur demişti o olayın sebebi kan basıncından(uyku felçinden) dolayı oluştuğunu söylemişti.

Yanlışım yok eminim benim de başıma geldi cünup yattigim zaman din hocaları genelde bilmedikleri şeyleri sallarlar.
Benim cünüp olarak yattığım zamanlarda oldu (temizlendim ama gusül almadım) hiçbir şey olmadı.

Her o halde yattiginizda olması gerekmiyor.
Arkadaşın mantığına göre karabasandan sadece Müslüman'lar kurtulabiliyor sanırım.

Karabasan bir cindir kâfir cinlerin ise amacı bizim imanimizi calmaktir boş eve hırsız girmediği gibi kâfirlere de cin gelmez.

Karabasan bir cindir kâfir cinlerin ise amacı bizim imanimizi calmaktir boş eve hırsız girmediği gibi kâfirlere de cin gelmez.

Din hocaları öyle demiyor ama ibadetini düzenli yapan imanlı insanlara kolay kolay karabasan gelmez diyorlar kafirlerin karabasan olayını sık sık yaşayacağını söylüyorlar. (bana kalırsa hepsi hayal ürünü)

Din hocaları öyle demiyor ama ibadetini düzenli yapan imanlı insanlara kolay kolay karabasan gelmez diyorlar kafirlerin karabasan olayını sık sık yaşayacağını söylüyorlar.

Karabasan hakkında çok fazla bilgim yok normal cinler hakkında konuştum söylediğiniz için sağ olun
Ne alaka hocam bu durum yurt dışında da görünür. Bize varda onlara niye yok? Onlarda Allah'a inanıyor.

Ne demek istediğinizi anlamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…