Uydunet nasıldır?

• Konuyu başlatan UGD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 2.486

UGD

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar şu an evimde Superonline kullanmaktayım ve bu internet sağlayıcısına geçeli yaklaşık 3 yıl olacak.
Bu internet sağlayıcısı beni 3 yıldır fiber ha geldi ha gelecek diye oyalıyor ve ben bu durumdan çok sıkıldım.
Arkadaşımın önerisi üzerine uydunet'e geçmeye karar verdim fakat benim işim upload ile ve yüksek bir upload hızına ihtiyacım var (en az 4mbit).
Söylenilene göre uydunet fiber olmasa da 100mbit'e çıkabilen bir kablo kullanıyormuş, bu doğru mudur?
Bir bilgisi olan arkadaşımız varsa yardımcı olursa sevinirim.
Eğer gerçekten öyle bir şey varsa 16 mbit download ve 156kbit upload hızına 90 TL vereceğime 100mbit download / 4 mbit upload hızına 100 TL veririm rahat rahat uploadımı yaparım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Online oyun oynayan birisi olarak uydunet'i ben de merak ediyorum. TTnet'in 0.60 upload hız çilesini çekiyoruz.

Online oyun oynayan birisi olarak uydunet'i ben de merak ediyorum. TTnet'in 0.60 upload hız çilesini çekiyoruz.

Ben izmir merkezde yaşıyorum, bizim burada çok iyi çekiyor. Bana 25Mbit download 2 Mbit upload'ı veriyor. Online olarak DOTA 2 oynuyorum 72ms gecikme oluyor, bilmiyorum az mı yoksa fazla mı?

2.jpg

Son düzenleme:
Ben izmir merkezde yaşıyorum, bizim burada çok iyi çekiyor. Bana 25Mbit download 2 Mbit upload'ı veriyor. Online olarak DOTA 2 oynuyorum 72ms gecikme oluyor, bilmiyorum az mı yoksa fazla mı?

Eki Görüntüle 177147
CS:GO oynuyorum ben de, İstanbul/Pendik. Var mı buralara yakınlarda kullananki acaba, yeminle TTnet pişmanlıktır ya. Hipernet kabloları döşendi hala bağlantı sağlanamadı.

Bir Kullanıcısı Olarak Oldukça memnunum. 50 MB indirme hızı, 4MB upload hızı 250 GB AKN ek olarakta televizyon 80 TL ödüyorum. Çok memnunum Hangi oyunları oynuyorsanız ping durumunu da sorabilirsiniz yardımcı olurum. İyi Forumlar :) .

Ben de tıpatıp aynı pakete abone oldum geçen hafta. 80 TL + 6 TL Modem + 3 TL Teledünya Receiver olmak üzere ayda 89 TL. Bende ping sorunu vb. yok fakat bazı bölgelerde olduğu söylendi bana. Şu anda memnunum.

Bir Kullanıcısı Olarak Oldukça memnunum. 50 MB indirme hızı, 4MB upload hızı 250 GB AKN ek olarakta televizyon 80 TL ödüyorum. Çok memnunum Hangi oyunları oynuyorsanız ping durumunu da sorabilirsiniz yardımcı olurum. İyi Forumlar :) .
CS:GO ? Misal bir yandan yayın yapabilir miyiz ? :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı