Uydunet vs ttnet

Makaleler
46
Yer
Dark
Daha fazla  
Uydunet'i ttnet gibi dsmart (büyük yazmaya gerek yok bunların isimlerini) gibi bir şey sanıyordum Mert'in konusun dan sonra bir web sitelerine gireyim dedim kafayı yiyordum o ne lan dedim!

Uydunet Facebook sayfasına giriyorum hep memuniyet, ttnet'in sayfasına giriyorum isyan, küfür, şikayet, memmuniyetsizlik, vs.
Helal olsun diyorum ülkemizde Uydunet gibilerin olduğunu görünce gururlanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uydunet elemanları iyi, ama altyapısı tam olan şehir yada mahalledeysen. TTnet elemanları kahvede pişpirik atıyorlar sonra haydee internet döşemeye. İnternet yada santral bakımını 'mavi kabloyu oraya kırmızıyı buraya sorun olursa yeşili keseceksin' tecrübesi. Bulunduğum şehir de Fiber döşeme anını izledim gülmekten ölürsün.
1 amir, onun başın da üstü, sonra müdür ve teknisyen 4 kişi dikilmiş duruyor. Garibin biri yerin altına girmiş kabloyu çekiştiriyor.

Uydunet biraz şans işi. Mesela ben son zamanlara kadar hep şikayet ederdim çünkü 3 günde bir internet kesiliyordu. Yaklaşık 1 aydır hiç kesilmedi. Eğer çok iyi bir yönünü söylemem gerekirse, telefonda fazla müzik dinletmiyorlar.

Dsmart kullanıyorum ama sorun yaşamadım hiç ama tek sorunum 24 ay taahhüdümün olması ve şuan için çıkamıyorum. Bulunduğum yere Turkcell Süperonline fiber internet servisi sağlandı buda bende ki şans :(

Uydunet elemanları iyi, ama altyapısı tam olan şehir yada mahalledeysen. TTnet elemanları kahvede pişpirik atıyorlar sonra haydee internet döşemeye. İnternet yada santral bakımını 'mavi kabloyu oraya kırmızıyı buraya sorun olursa yeşili keseceksin' tecrübesi. Bulunduğum şehir de Fiber döşeme anını izledim gülmekten ölürsün.
1 amir, onun başın da üstü, sonra müdür ve teknisyen 4 kişi dikilmiş duruyor. Garibin biri yerin altına girmiş kabloyu çekiştiriyor.

O gariban kesin stajyerdir.
Bende stajımı telekom da yaptım taşerona veriyorlar taşeron elemanı başkasının hattını başkasına bağlıyor daha kablo bağlamayı bilmiyorlar, müdür desen çatıda güvercin bakıyor. Gerçekler dursun bizi bu derten benim gördüğüm Uydunet kurtarır tabii yönetim falan değişmezse.

Yalnız Uydunet çağrı merkezi berbat. Yaptıkları tek şey modeme gelen sinyali yenilemek ve arıza kaydı bırakmak. Bitti.

3202512723.png

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı