Uydunet'e geçiş yapmak için ne gerekir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Qwerty delisi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Hali hazırda TTNET kullanıcısıyım ancak yersiz kesilmelerden ve fahiş fiyatlardan ötürü Uydunet'e geçme kararı aldım. 25 MBPS 250 GB AKN'li eko sınırsız tarifesi almak istiyorum ancak, evimde şu ana kadar hep TTNET kullanıldığı için, bu kurulumların vs nasıl yapıldığını bilmiyorum. Bu benim almak istediğim tarife fiber midir? Kurulumu için bir servisin vs gelmesimi gerekecek? Bu belirtilen tarife haricinde ilk ay bir ücret ödeyecek miyim? Ödeyeceksem bu ücretler ne kadar olur? 10MBPS hızın yukarısı için docsis 3.0 diye bir olay var sanırım, benim modemimin o özelliği taşıdığına emin değilim. 25MBS hızda f/p dahilinde 200 lira bütçeye önerdiğiniz modem nedir? Ev telefonu var ve sanırım bu internetimizle ilişkili bu kesilecek mi, yoksa aynen devam mı edecek internet olmadan kendi başına?

Çok sorum var hepsini yazmaya çalıştım ilgilenirseniz çok mutlu olurum teşekkürler. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet değiştirdiğinde başına neler geleceğini biz bilemeyin. Yeni ISS ile bağlantı kurduğunda size hangi şartlarda nasıl bir hizmet vereceklerini bilmemiz imkansız. Bir tahminde bulunsak bir yarın tam tersi çıktığında "yav Technopat böyle dediydi. Bir şey bilmiyorlarmış" diyeceksin. En sağlıklı bilgiyi Uydunet'i arayarak öğrenebilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı