Uygulama saklanarak bilgisayar sıfırlanır mı?

MertAli37

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, son günlerde bilgisayarım iyice sapıttı sürekli sorunlar çıkarıyor bilgisayarımın içerisinde yüksek boyutlu birkaç oyun var bunları saklayarak kalan her şeyi silip bilgisayarımı sıfırlama imkanım var mı, varsa yardımcı olabilir misiniz?
Windows 10.
i5-4570
8 GB RAM.
MSI GTX 1650 Gaming X ekran kartı.
1TB hard disk.

Yüksek boyutlu birkaç oyun var bunları saklayarak kalan her şeyi silip bilgisayarımı sıfırlama imkanım var mı, varsa yardımcı olabilir misiniz?

Ayarlardan sıfırlamayı soruyorsan, her şeyi silip sıfırlayabilirsin ya da her şeyi saklayabilirsin ancak önermem. D diskine oyunlarını at, C diskini formatla. C diskindeki her şey ve işletim sistemi silinmiş olur sadece.

Merhaba, son günlerde bilgisayarım iyice sapıttı sürekli sorunlar çıkarıyor bilgisayarımın içerisinde yüksek boyutlu birkaç oyun var bunları saklayarak kalan her şeyi silip bilgisayarımı sıfırlama imkanım var mı, varsa yardımcı olabilir misiniz?
Windows 10.
i5-4570
8 GB RAM.
MSI GTX 1650 Gaming X ekran kartı.
1TB hard disk.
Ve mümkünse sıfırlamak yerine format atın. Windows 10 bana göre kolayca sistem dosyalarını bozabiliyor.

Ayarlardan sıfırlamayı soruyorsan, her şeyi silip sıfırlayabilirsin ya da her şeyi saklayabilirsin ancak önermem. D diskine oyunlarını at, C diskini formatla. C diskindeki her şey ve işletim sistemi silinmiş olur sadece.
Evet bu mantıklı aslında teşekürler, araştırıp sıfırlayacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı