Çözüldü Uygulamalardaki kısayol simgesi kaldırılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
1591801368802.png

Masaüstümde şöyle bir şey yapmak istedim. Ama kısayol simgesi bozuyor, kaldırma şansım var mı? Bir de sizce orijinal Radeon RX yazısına mı döndüreyim böyle iyi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 587873

Masaüstümde şöyle bir şey yapmak istedim. Ama kısayol simgesi bozuyor, kaldırma şansım var mı? Bir de sizce orijinal Radeon RX yazısına mı döndüreyim böyle iyi mi?

Bir program vardı şu anda unuttum çok sinir oldum internette bulamıyorum ama harbi güzel olmuş.

Eki Görüntüle 587873

Kayıt defterinde bir ayarlar yapıyorlardı, geçen gün konusu vardı siyah bir kare çıktı diye. Çözüm o konuda yapıldı mı bilmiyorum, izlemiyordum.

Eki Görüntüle 587873

Buyurun efendim :D.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoyu izleyerek yaptım, şimdi de sol altta yeşil tik çıktı. Windows garip şeyler deniyor.
1591802546407.png

Bu videoyu izleyerek yaptım, şimdi de sol altta yeşil tik çıktı. Windows garip şeyler deniyor.Eki Görüntüle 587887

Windows sürümü nedir?
Kayıt defterinde bir ayarlar yapıyorlardı, geçen gün konusu vardı siyah bir kare çıktı diye. Çözüm o konuda yapıldı mı bilmiyorum, izlemiyordum.
Bumu :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı