Uygulamaları tamamen kaldıran ücretsiz program

@iGY 6, Bulk Crap Uninstaller kullanabilirsiniz. Hem açık kaynak kodlu hem de ücretsiz bir yazılımdır. Fakat çok fazla gelişmiş ayar sunmaktadır. Kullanırken dikkat etmeniz gerekebilir.
Eğer bu programı çok fazla gelişmiş buluyorsanız ve sadece program kaldırmak istiyorsanız Revo Uninstaller Freeware kullanabilirsiniz.
Revo Free kullanacaksanız en büyük eksisi, tarama sonuçlarını kaydetmediği için yeniden başlatmadan sonra arta kalan dosyaları silemiyorsunuz.
Özellikle bu durum antivirüs yazılımlarını kaldırırken meydana geliyor. Revo Uninstaller Free ile kadlrmaya çalışıyorsun. Fakat antivirüs yazılımı tamamen silinmek için sistemin yeniden başlatılmasını istiyor. Bu durumda Revo Uninstaller Freeware'in pek fazla bir işlevi kalmıyor.
IObit şirketi tarafından geliştirilen yazılımların birçoğu fazla işlevsel değildir. Özellikle Driver Booster ve Advanced Systemcare tarzı programları sistemde hatalara yol açabiliyorlar. Belki de yanlışlıkla önemli bir dosyayı silebilir. Bundan dolayı bu şirkete hiç güvenemiyorum ve kullanmayı önermiyorum. Daha başarılı ve ücret istemeden işini gayet iyi programlar varken pek uygun görmüyorum.

Son düzenleme:
IObit şirketi tarafından geliştirilen yazılımların birçoğu fazla işlevsel değildir. Özellikle Driver Booster ve Advanced Systemcare tarzı programları sistemde hatalara yol açabiliyorlar. Belki de yanlışlıkla önemli bir dosyayı silebilir. Bundan dolayı bu şirkete hiç güvenemiyorum ve kullanmayı önermiyorum.
Kaldırmadan önce kaldıracağınız dosyaları kontrol ederseniz sıkıntısız çalışan bir programdır.Malesef size katılamıyorum.

Kaldırmadan önce kaldıracağınız dosyaları kontrol ederseniz sıkıntısız çalışan bir programdır. Maalesef size katılamıyorum.
Fakat Sosyal'de IObit yazılımlarından dolayı konu açan kişiler de bulunuyor. Ben kendi düşüncemi savundum. Şu anda sorun çıkarmasa bile ileride sorun çıkarma potansiyeli olabilecek bir yazılımdır. Bildiğiniz gibi Driver Booster programı da sürücü güncelleme işine yaradığına inanılıyor. Fakat hatalı veya uyumsuz bir sürücü güncellemesi yaparak bilgisayarda hataların (çoğunlukla mavi ekran hatası) oluşmasına yol açıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı