@Recep Baltaş Uygulamaları tamamen (kayıt defteri de dahil) kaldırabileceğimiz ücretsiz bir program var mıdır? Bu konuda sizin önerinizi merak ediyorum.
Avast kurim mi ehe ehe diye gizlice gelmesin sonraEskiden Revo kullanıyordum. Artık herhangi bir yazılım kullanmıyorum fazladan. Buna da göz atabilirsiniz: IObit Uninstaller - Best Free Software Uninstall Tool for Your Windows XP/7/8/10 PC
Mesuliyet kabul etmem, denemedim.
Eskiden revo kullanıyordum. Artık herhangi bir yazılım kullanmıyorum fazladan. Buna da göz atabilirsiniz: IObit Uninstaller - Best Free Software Uninstall Tool for Your Windows XP/7/8/10 PC
Mesuliyet kabul etmem, denemedim.
Özellikle bu durum antivirüs yazılımlarını kaldırırken meydana geliyor. Revo Uninstaller Free ile kadlrmaya çalışıyorsun. Fakat antivirüs yazılımı tamamen silinmek için sistemin yeniden başlatılmasını istiyor. Bu durumda Revo Uninstaller Freeware'in pek fazla bir işlevi kalmıyor.Revo Free kullanacaksanız en büyük eksisi, tarama sonuçlarını kaydetmediği için yeniden başlatmadan sonra arta kalan dosyaları silemiyorsunuz.
IObit şirketi tarafından geliştirilen yazılımların birçoğu fazla işlevsel değildir. Özellikle Driver Booster ve Advanced Systemcare tarzı programları sistemde hatalara yol açabiliyorlar. Belki de yanlışlıkla önemli bir dosyayı silebilir. Bundan dolayı bu şirkete hiç güvenemiyorum ve kullanmayı önermiyorum. Daha başarılı ve ücret istemeden işini gayet iyi programlar varken pek uygun görmüyorum.Buna da göz atabilirsiniz: IObit Uninstaller - Best Free Software Uninstall Tool for Your Windows XP/7/8/10 PC
Kaldırmadan önce kaldıracağınız dosyaları kontrol ederseniz sıkıntısız çalışan bir programdır.Malesef size katılamıyorum.IObit şirketi tarafından geliştirilen yazılımların birçoğu fazla işlevsel değildir. Özellikle Driver Booster ve Advanced Systemcare tarzı programları sistemde hatalara yol açabiliyorlar. Belki de yanlışlıkla önemli bir dosyayı silebilir. Bundan dolayı bu şirkete hiç güvenemiyorum ve kullanmayı önermiyorum.
Fakat Sosyal'de IObit yazılımlarından dolayı konu açan kişiler de bulunuyor. Ben kendi düşüncemi savundum. Şu anda sorun çıkarmasa bile ileride sorun çıkarma potansiyeli olabilecek bir yazılımdır. Bildiğiniz gibi Driver Booster programı da sürücü güncelleme işine yaradığına inanılıyor. Fakat hatalı veya uyumsuz bir sürücü güncellemesi yaparak bilgisayarda hataların (çoğunlukla mavi ekran hatası) oluşmasına yol açıyor.Kaldırmadan önce kaldıracağınız dosyaları kontrol ederseniz sıkıntısız çalışan bir programdır. Maalesef size katılamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.