Uygun bütçeli PC toplama

Bütçe
1500-2000

garipgamerr

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar arkadaşlar malum durumlar belli. O yüzden fazla söze gerek yok :D. Bana çok uygun fiyatlı Valorant'ı 120 FPS en düşük ayarlarda açsa yeter. Öyle yağ gibi oyun keyfi beklemiyorum. Durumumuz iyi değil zaten. O yüzden desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant i5 istiyor ee o da birazcık pahalı bütçeyi biraz daha artırırsan alabilirsin
Öncelikle merhabalar arkadaşlar malum durumlar belli. O yüzden fazla söze gerek yok :D. Bana çok uygun fiyatlı Valorant'ı 120 FPS en düşük ayarlarda açsa yeter. Öyle yağ gibi oyun keyfi beklemiyorum. Durumumuz iyi değil zaten. O yüzden desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler :)

Ancak bunu toplayabildim.

Ancak bunu toplayabildim.

Ben şahsen 2.el yönelmeni söylerim çünkü 2.el temiz garantili güzel ürünler var toplarsan 2.el bir APU sistem toplayabilirsin

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı