Uygunsuz Uslup Ceza İtirazı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İkinizin de haklı olduğu yerler var. @Shinrai sen adam kayırmakla suçluyorsun. Kanıtım var diyorsun. Sen bu konu da haklısın. Moderatör arkadaşımız da ben yapmadım diyor. Yapmadım diyorsa, yapmamıştır. Yapmış olsa konuyu da red edebilirdi. O yüzden uzatmayın arkadaşlar.
 
Yönetici ve elinde yetki var. Yorumlarımı kendi çapında düzenleyip özür diletebilir. Hatta yorumlarımı düzenleyip kendisine kasıtlı olarak hakaret ettirip hesabimi silebilir. Yapabileceği çok fazla şey var. Konuda sunduğum resimli kanıtları sildi. Gelen yorumları sildi...


Yetkisini kötüye kullanıyor. Konuya yorum atan arkadaşların adını aldım. Kanıtları aldım. Bu kanıtları gerekli kişilere ileteceğim.

Koskoca Technopat log tutmuyor mu zannediyorsun? Senin mesajını düzenlese zaten sağ allta herkese açık bir biçimde son düzenleyen moderatör diye yazıyor. Daha neyi savunuyorsun anlam verebilmiş değilim.
 
Sen konuyu çözmeye çalışmıyorsun. Egonu tatmin etmeye çalışıyorsun. Gerçeği bildigin için konuyu çarpıtmak dışında birşey yapmadın. Eğer cesaretin varsa şimdi tüm yöneticileri ekleyip özel bir sohbet açarsin. Orda sorunu zamanı geldiğinde herkesin gözü önünde çözeriz. Buna cesaretin yoksa ben gerekli kişilere ulaşacağım.
Koskoca Technopat Log tutmuyor mu zannediyorsun? Senin mesajını düzenlese zaten sağ allta herkese açık bir biçimde son düzenleyen moderatör diye yazıyor. Daha neyi savunuyorsun anlam verebilmiş değilim.

Olaydan haberin yok. Konuda sunduğum resimli kanıtları ve gelen yorumları sildi. Sürekli benden özür dile deyip duruyor. Konuyu çözmeye çalışmıyor. Bu forumu nasıl insanlar yönetiyormuş. Haberim yok.
painkiller forumu satın almış belli. Üç adet yorum yaptım gayet saygı çerçevesinde fakat üçü de saniyesinde silindi. :)

Sizinde adınızı şahit olarak aldım. Zamanı gelince Recep baltaş ile iletişime geçip kanıtlarımızı sunarız. Olayı bilmeyenler rütbesinden dolayı yöneticiyi savunuyor.
Gel arkadaşım istersen sana özelden de açayım sunayım kanıtları? Hiç farketmez bana istediğin görüntüyü alabilirsin. Ben kendimden eminim.

Ayrıca özel Sohbet açmanız daha iyi olacaktır. Bu şekilde hoş olmuyor. Gerçi yorumları ve resimleri silen biri ile sorunu çözmem mümkün değil. Ama şansımızı deneyelim.
 
GRİSS konu artık o değil. Beni destekleyen Yorumları ve kanıtları siliyor. Bunları yapmasaydı. Sorun çözülmüştü. Dediğim gibi o saatlerde ondan başka yönetici aktif değildi. Düzenli aralıklarla kontrol ettim. Boş konuşmuyorum.
 
Sen beni desteklemedin. Konun başından beri yöneticiyi bilmeden savunuyorsun.

Jira isimli eski yönetici bana hakaret etti. Ceza almadi. Ben ceza aldim. Bunu kanıtladım. Üstüne o saatler arasında gözlem yaparak tek aktif olan yöneticinin painkiller oldugunu tespit ettim. Bu büyük ihtimal kayıtlarda vardır.
 
@Shinrai bak şimdi dostum sana tekrar güzellikle anlatacağım ve özür de dileme benden tamam mı hiçbir şeyini istemiyorum senin. Aşağıdaki görsellere iyice bak tamam mı?

Bak bu yukarıdaki senin profil sayfan doğru mu?

Bak bu yukarıdaki senin profilindeki uyarılarının listesi doğru mu?

Bak bu yukarıdaki de sadece moderatör ve yöneticilerin görebildiği senin cezanın detayları ve kimin verdiği doğru mu?

Benim kullanıcı adım painkiller değil mi? Ne yazıyor sana ceza veren kişi hakkında? Utanırsın belki iftira atarken biraz. Belki biraz ikinci kez düşünmeyi tercih edersin. Daha iyi olmaz mı?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı