Uyku düzenim yok

İlk başta depresyonda olduğumu belirtmek isterim yaklaşık 1 yıldır.
30 saat uyuyamıyorum konusundan biliyorsunuz beni. 45 saat sonunda uyuyabildim. Doktor uyku ilacı verdi. Ama hiçbir etki yapmadı. İlk gün ilacı içtiğim de uyudum 15 saat ama sonra uyku tutmadı. İlacı içsen bile uyku gelmiyor. Ne yapmam lazım? @EMOyt
kanka bende 48 saattir filan uyuyamıyıorum sosyal medyaya gömüldüm anksiyete bozuklugu var butun evrelerden. Kafamı duvara vuruyorum uyumak ıcın ama gozum kapanmıyor aklım hep sosyal medyada kalıyor bende 3 4 yıldır depresyondayım. cok kotu durumum☹️

Erkek adam ağlamaz felsefesi.
...
Neden ağlamasın?
İnsanı insan yapan zaten diğer türlerden farklı olması değil midir?
Erkek ve kız cinsiyetinin psikolojik bir farklılığı mı var?
Erkek gerçekten ağlamaz mı?
Neyse çok uzattım.
Hüzünlü bir şarkı dinleyip, sizden ayrılan birini düşünün. Ağlayın, içinizdekini dökün.
aslında o açıdan bakılmıyor. biraz yüzeysel bakabilirsin yoksa erkek cinsinin ağlamama gibi bir özelliği yok. bizim kültürümüzde erkeğin sağlam durması önemlidir çocuktan bahsetmiyorum , örneğin dağ gibi baba veya adam. aradaki çizgiyi anlamışsındır iyi forumlar.

İlk başta depresyonda olduğumu belirtmek isterim yaklaşık 1 yıldır.
30 saat uyuyamıyorum konusundan biliyorsunuz beni. 45 saat sonunda uyuyabildim. Doktor uyku ilacı verdi. Ama hiçbir etki yapmadı. İlk gün ilacı içtiğim de uyudum 15 saat ama sonra uyku tutmadı. İlacı içsen bile uyku gelmiyor. Ne yapmam lazım? @EMOyt
Hocam banlıydım, yeni gördüm. Bu konuda aslında kendinizi zorlamalısınız yada doktordan başka çare yok. Uyku ilacı fayda etmiyorsa bunu doktora bildirmelisin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı