Uyku Düzenini Yoluna Sokmak

Ben her zaman uyku tutma yöntemini kullanıyorum. Diğer türlü uyuyamam. Başka yolu yok.
Ben de ilk defa deneyeceğim. Daha önce bu kadar hiç bozmamıştım cidden, uykumun kaçmasında bilgisayarın çok etkisi var yaz geldiğinden beri çok fazla oturuyorum ondan çok yüksek ihtimalle.
Bence en basit yöntem alarm kurmak. Ben bozulunca öyle yapıyorum ve bence gayet çalışıyor. Misal; sabahladım öğlen 12 gibi çok uykum geldi, 3-4 saat sonrasına alarm kurup uyuyorum. 3-4 saat sonra uyanıp akşam normal saatimde uyuyorum tekrar. 24 saat içinde düzelmiş oluyor. 😂 😂
Bir dahakine de bunu deneriz :D
Hocam uyanık kalmanızda kahve yardımcı olabilir.
1 litrelik kola ve bi kutu da RedBull aldım. Yeterli olacaktır umarım.
kademe kademe ilerlemek en iyisi bence :) Yani 8'de yatıyorsanız diğer gün 7'de yatın ondan sonra 5'te yatın ve buna uygun olarak yavaş yavaş daha erken uyanın zaten bir süre sonra beden kendiliğinden daha erken saatlerde yorulmaya başlar.
Açıkcası kademe kademe toparlayamadım ben, erken yattığımda uyuyamıyorum çünkü önceki günden daha geç uykuya dalıyorum hep.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı