Uyku düzeniniz nasıl?

Genelde gece anksiyete krizlerim tutmazsa uykumun geldiği oluyor 4 sularında uyuyorum, sabah 11 olmadan da kalkıyorum. Ama anksiyete sıkıntısı yaşadığım geceler gram uykum gelmiyor ancak sabahın ilk ışıklarını gördükten sonra geliyor, 7'ye doğru uyuyorum. Ders olduğu için 10'da kalkmak zorunda olurum genelde.

Merhaba Sosyal, açıkçası benim uyku düzenim şu an çok kötü yani düzeltmeye çalışıyorum ama yok arkadaş. Sabah canlı dersim oluyor tamam kalkıyorum, ama ertesi gün öğlen oluyor diyorum 'ulan zaten yarın öğlen canlı dersim var, bari bugün biraz gece takılayım' diye diye uyku düzenim alt üst oldu.

Sizin düzeniniz ne durumda şu an?
gece 1 sabah 9

Akşam 22:00 - Sabah 6:15

Bu saatler de uyuyup, uyanmamın nedeni saat 6:15'de kalkıp spora gidiyorum, eve gelir gelmez bir duş alıp kahvaltımı yapıyorum ondan sonra dersim varsa derse giriyorum ya da tasarım ile ilgileniyorum. 6:15'de kalkması eziyet ama saat 8 ile 9 arasında dinç oluyorum. Öneririm.

Uyku? Düzen?
pisagor-bardagi_1851432_m.png

Gece 3-5 arası uyuma,8:30 uyanma, uyandıktan sonra derslere girmeyip 2 saat daha uyuyup derslere girme. Düzenim bu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı