For East Troop
Hectopat
Merhaba, saat 02.20 gibi uyuyayım dedim, uykuya daldığım gibi uyku felcine tutuldum. Bu aralar çok fazla oluyor, tekrar da uyumak istemiyorum. Bu neden olur, niye artar ve nasıl kurtulurum?
Merhaba, saat 02.20 gibi uyuyayım dedim, uykuya daldığım gibi uyku felcine tutuldum. Bu aralar çok fazla oluyor, tekrar da uyumak istemiyorum. Bu neden olur, niye artar ve nasıl kurtulurum?
Fazla stres üzüntü sinir vb durumlar yaşadınız mı?
Yakın zamanda yaşanna kötü olalar gerçek haytta veya izlediğiniz şeylerde etkisine girmiş olabilirisniz bilmeden. Bunun dışında B12 değerlerinizi kontrol edin Nabzınızı kontrol edin günlük hayatınızda. Yattığınız oda ışığı, çok kalabalık olması(eşya vb.), yatak ve yastık seçiminiz bile etkileyebilir.
B12 değerim çok düşük çıktı, her hafta iğne vurunmak zorundayım. Daha hiç vurunmadım, kötü olaylar da geçirdim, bunlardan mı kaynaklanıyor? Nasıl çözerim?Yakın zamanda yaşanna kötü olalar gerçek haytta veya izlediğiniz şeylerde etkisine girmiş olabilirisniz bilmeden. Bunun dışında B12 değerlerinizi kontrol edin Nabzınızı kontrol edin günlük hayatınızda. Yattığınız oda ışığı, çok kalabalık olması(eşya vb.), yatak ve yastık seçiminiz bile etkileyebilir.
B12 değerim çok düşük çıktı, her hafta iğne vurunmak zorundayım. Daha hiç vurunmadım, kötü olaylar da geçirdim, bunlardan mı kaynaklanıyor? Nasıl çözerim?
Duygu durum bozukluklarına neden olabilir, depresyon vb. iğnelerinizi yaptıktan sonra belirgin düzelme sağlayacaktır. Söylemeyi unutmuştum bakılmadıysa TSH, T3, T4 değerlerinizi de kontol edin bu tür bozulmalarda bu da etkilenecektir.B12 değerim çok düşük çıktı, her hafta iğne vurunmak zorundayım. Daha hiç vurunmadım, kötü olaylar da geçirdim, bunlardan mı kaynaklanıyor? Nasıl çözerim?
Teşekkür ederim, uzun süredir sosyale girmiyordum, yanıtınızı görmedim. Maalesef stresten uzak kalamıyorumDuygu durum bozukluklarına neden olabilir, depresyon vb. iğnelerinizi yaptıktan sonra belirgin düzelme sağlayacaktır. Söylemeyi unutmuştum bakılmadıysa TSH, T3, T4 değerlerinizi de kontol edin bu tür bozulmalarda bu da etkilenecektir.
Çözüm için stresden mümkün olduğunca uzak durmaya, tuzlu ve aşırı şekerli şeylerden kaçınmaya çalışabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.