Uyku Sorunları

NirvanA1

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE)
Merhaba Technopat, bu günlerde nedense yatakta gözü açık 7-8 saat geçirdiğim oluyor. Yatağa girince aklımdan binbir düşünce geçiyor. Gerek kızdan, gerek arkadaşlardan, gerek hayatımda derslerden, gerek çok yüksek sesle dinlediğim metal müziklerden. Yatağa girince bir yandan düşünüyorum bir yandan kafamın içinde ''Obey your master! master ! I'm pulling your strings'' den tutun ''But I wish I can trust'' a kadar müzik çalıyor. Ne önerirsiniz? Şuan uyumamış durumdayım uyumayı düşünmüyorum. Sabah 9-10 gibi olsun gidip ekmek ve nescafe alayım, kahvaltımı yapayım, derslerime odaklanıyım diyorum. Malum hedef hukuk her ne kadar ailem karışıp fikirlerimi değiştirmiş olsada başka yapmak istediğim bir iş yok. Olur ergenlik hayalleri Metal müzik grubu kurmak isterim. Ama karnımı duyurabilcek şekilde para kazanmak çok zor bu işte. Zaten para kazanmaya başladınmı çok yükseklere doğru gidiyorsun. Kısacası müziğe farklı bir tat katan, farklı olanlar dinleniyor. Buda bayağı zor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu akşam uyursun sıkıntı yapma. Vucut yorulmuyorsa, uykunda gelmiyordur. Heleki gündüzleri kestiriyorsan veya uyku düzenin bozulduysa, uyuyamazsın. Çok uyumak istiyorsan uyku ilacı alabilirsin.
Valla pek uyuduğum sayılmaz ama bakalım. Dün 5 saat felan uyudum gibi geliyor bana.

Yatağa geçtiğinde hiçbir şeyi düşünme uykuya odaklan. :D Cidden bak den uyursun.
Yapmadım değil :) Hiçbir şey düşünmemeye çalıştım ama olmadı. Küçükken kendimi bi tankın içinde hayal eder, etrafımda beni öldürmek isteyenlerin dolu olmasını, yanlız tankın içine girememelerini hayal eder, güven içinde hisseder uyurdum. Artık yaşda büyüdüğünden böyle şeyleri hayal edemiyorum. Aslında küçüklükten beri var bu bende. İstediğim zaman uyuyamıyorum.

Derin uyku denen bir method var,onu uygulayabilirsin.
Onu biz kendi irademizle yapamıyoruz galiba. Derin uyku dediğin horul horul, morul morul uyumaktır. Benim ki normal uyku mu ? Gözümü kapıyorum ama istediğim zamanda açabiliyorum :D. Yatağa öylesine yatmışız gibi birşey oluyor bende.

Koyun say :D İ-doser denen bir şey var, beyne sinyal vererek bazı şeyleri yokken varmış gibi hissedebiliyorsun. Yanılmıyorsam Sleeping Angel isminde bir doz vardı, faydalı olabilir. Biraz araştırırsan daha etkili dozları da vardı galiba uykuyla alakalı ama etkili dozları dinlemeden önce o dozu ve etkilerini iyi araştır.

Bende de bu sorunlar vardı. Bir gün sabahla. Akşam yat. Direnmen gerek :D Uyandığın gibi yorulacağın şeylerle uğraş. Akşam normal saatte yatacaksın ve geçmiş olsun.

Ramazan'da bana da olmuştu. 30 gün gece uyanık olup, sabah uyuyunca. Ramazan'dan sonra çok zorlandım. 1 gün uyumadım gece uyudum, düzelmedi 30 saat falan yine uyuyamadım. :D
Sonra tekrar 1 gün uyumadım, gece uyudum. Sabah 5'te falan kalkar oldum. 3-4 gün sonra da düzeldi ama kaptırdı gidiyor. Şimdi de öğlen 12'de uyanıyorum. :D

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı